Er gebeurt een boel bij BOEL Bazaar. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om er zeker van te zijn dat je niks mist!
Lees ons privacybeleid.
OPENINGSTIJDEN: MA GESLOTEN | DI T/M DO 10H – 18H | VRIJ & ZAT 10 – 19 | ZO 12H – 19H
Contact 06 515 234 05
VOLG ONS

WIE ZIJN WIJ?

BOEL bazaar is een initiatief van Lonneke Voets en Monique Bredeveld. Ze kennen elkaar van de Bossche Kleding- en Speelgoedbank, die ze in 2013 met een klein clubje vrijwilligers hebben opgezet. Ze begonnen met niets, maar inmiddels is de kledingbank een (financieel) gezonde stichting met tientallen vrijwilligers, die vele kansarme gezinnen helpen. In 2017 legden ze allebei hun bestuursfuncties neer om zich o.a. op hun eigen bedrijven te kunnen richten. Maar het sociale bloed kruipt waar het niet gaan kan…

Monique en Lonneke: “We willen maatschappelijke impact creëren door creatief ondernemerschap te stimuleren. Het geeft veel rust en vrijheid als je je eigen broek op kunt houden. Bij BOEL bieden we creatief ondernemers, makers en kunstenaars de kans om met weinig financieel risico hun eigen bedrijf op te bouwen. Daarnaast ondersteunen we ze op het gebied van financiën, regelgeving, PR en marketing. Mensen verder helpen en verbinden door middel van creativiteit is wat ons bezielt.”

Monique: is een zelfstandig facilitair & financieel manager/coach. Ze heeft professionele ervaring als leidinggevende in zowel profit als non profit organisaties, verzorgt kwaliteitsaudits op bewindvoerderskantoren, traint organisaties op het gebied van (persoonlijke) effectiviteit en begeleidt diverse zorgcliënten op het gebied van voeding en persoonlijke hygiëne. 

Lonneke: is een zelfstandige communicatie professional, redacteur en copywriter. Ze heeft jarenlange marcom-ervaring in de commerciële, culturele en sociaal-maatschappelijke sector. Ze is creatief, sensitief, beschikt over een groot sociaal en professioneel netwerk en zet anderen graag voor het voetlicht, zowel online als offline.