Er gebeurt een boel bij BOEL Bazaar. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om er zeker van te zijn dat je niks mist!
Lees ons privacybeleid.
OPENINGSTIJDEN: MA GESLOTEN | DI T/M ZA 10H – 18H | ZO 12H – 17H
Contact 06 515 234 05
VOLG ONS

Update i.v.m. covid-19: Door de lockdown van de horeca zijn er voorlopig alleen op vrijdag en zaterdag afhaalmaaltijden verkrijgbaar. volg ons op INSTAGRAM en FACEBOOK voor het wekelijkse menu.

BOEL is een plek waar creatives en liefhebbers van ambacht, kunst, design, upcycled en vintage elkaar kunnen ontmoeten en cocreëren. En daar hoort natuurlijk goede koffie en lekker eten bij. 

KOFFIE & THEE (+ KOFFIESTRIPPENKAART)

Voor slechts € 1,50 geniet je van een lekkere kop koffie of thee. Kom je regelmatig leuten of flexwerken bij BOEL? Koop een KOFFIELEUT voor € 12,50! Je krijgt dan een stempelkaart voor 10 bakkies koffie of thee à € 1,25 en bij een volle kaart krijg je een lollie. De KOFFIELEUT is verkrijgbaar aan de kassa van BOEL. 

Verder staan er diverse frisdranken en sappen op de kaart.

TOINE KOOKT

Toines keuken boel bazaar den bosch

Lekker, betaalbaar, gezond & puur lunchen

Sinds 1 februari 2020 exploiteert Toine Bruggeman ‘Toine Kookt’ bij BOEL. Naast de lunchkaart maakt hij elke dag een heerlijke dagsoep voor 5 euro en een warme daghap voor 7 euro. Met uitsluitend pure en verse ingrediënten. Volg BOEL en Toines Keuken op Facebook voor de dagspecials. Wij posten Toines dagsoep- en hap ook op Instagram

Aanschuiven of afhalen kan (voorlopig) van di t/m za van 10h tot 18h bij BOEL op het Hinthamereinde 6 -8. Bestellen? Bel Toine en hij zorgt ervoor dat de maaltijd voor je klaarstaat: 06-46033961. Speciale dieetwensen of allergieën? Geef het bijtijds door en Toine maakt een maal op maat voor je!

Toines ‘standaard’ menu:

Toines Keuken lunch boel bazaar

_______________________________________________________________________

GEZOCHT: HORECAPARTNER M/V

VOOR ENKELE DAGEN IN OVERLEG 

BOEL bazaar is een multi-creatieve concept store. Naast shops-in-shop met unieke, handgemaakte kadootjes van lokale makers vind je er wisselende exposities van opkomende fotografen en kunstenaars, vintage & curiosa, een podium voor optredens, workshops (en betaalbare ruimtes die je daarvoor kunt huren), flexwerkplekken, een leer- en werkpark i.s.m. stichting Voor Elkaar Aan De Slag (VEADS) en…(h)eerlijk eten & drinken voor een schappelijke prijs.

Toine exploiteert Toines Keuken nu van dinsdag t/m zaterdag bij BOEL. Hij wil de keuken echter delen met een andere chef. Die net als hij voor zichzelf wil beginnen, maar niet de middelen noch het geld heeft om een duur horecapand te huren in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Bij BOEL bieden we je de mogelijkheid om middels een instore constructie je eigen restaurant te starten of jouw vernieuwende foodconcept in de markt te zetten bij dé multi-creatieve hotspot van ‘s-Hertogenbosch.

ONZE ‘IDEALE’ PARTNER:
– Is een ambitieus en creatief persoon/duo, cateraar óf een sociaal-maatschappelijke instelling/ondernemer gericht op talentontwikkeling van jongeren of mensen met een (arbeids)beperking, zoals Brownies & Downies en In de Roos.
– Droomt van een eigen restaurant, maar heeft niet het vermogen om zelf een pand te huren
– Ziet het als een uitdaging om samen met ons een vernieuwend instore food concept op de kaart te zetten
– Is dol op koken en heeft de nodige ervaring opgedaan als kok in de horeca
– Is bekend met hygiënecode HACCP
– Is creatief, innovatief, sociaal én commercieel
– Kan/wil ook vega(n) gerechten maken en koken voor mensen met intoleranties
– Is zelfstandig of heeft de ambitie om zelfstandig te worden

Zie jij het helemaal zitten om je eigen ‘toko’ te starten binnen BOEL? Mail dan naar info@boel.nl voor meer informatie of bel Monique: 06 – 51523405. We kijken naar je uit!

Horecapartner gezocht boel bazaar