NEWS
NEWS

Er gebeurt een boel bij BOEL Bazaar. Meld je aan voor onze WEEKLY om er zeker van te zijn dat je niks mist!

Lees ons privacybeleid.

OPENINGSTIJDEN: MA GESLOTEN | DI T/M ZA 10H – 18H | ZO 12H – 17H
Contact 06 515 234 05
VOLG ONS
NEWS

WE ♥ GOOD FOOD

Bij BOEL bazaar kan je (h)eerlijk eten & drinken. Ook to go!

EARTH KOFFIE & THEE (+ LEUTABONNEMENT)

Voor slechts € 1,50 geniet je van de lekkere biologische Earth koffie en thee van Mocca d’Or. Ben je van plan om met regelmaat te flexwerken bij BOEL? Koop een LEUT-abonnement voor € 12,50! Je krijgt dan een stempelkaart voor 10 bakkies koffie of thee à € 1,25. Het LEUT-abonnement is binnenkort verkrijgbaar aan de kassa van BOEL.

Verder staan er diverse frisdranken en sappen op de kaart. We schenken geen alcohol.

LUNCH

Van dinsdag t/m zondag verrassen onze chefs Kaat, Sylvana en Soraya je graag met hun culinaire creaties. De dames koken puur, gezond en onvoorstelbaar lekker. Ook vega & vegan.

TAKE AWAY TIP: neem je eigen bord of bakje mee, dat scheelt een boel plastic. Oh ja, volg ons op Instagram en Facebook voor het menu van de dag. 

DINSDAG VAN 10H – 18H

KAAT DE WAELE

Elke dinsdag bestiert de Vlaams-Bossche Kaat de keuken bij BOEL. Kaat, die sinds 4 jaar in Den Bosch woont, volgde de opleidingen Voeding Gezondheid en Levensvisie consulent en nadien ook Gezichtsconsulent en Persoonlijkheidscoach aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg. Dit jaar heeft ze de opleiding Natuurvoedingskok aan de Groene Kookacademie afgerond. Kaat biedt telkens 3 keuzes bij BOEL:
– soep met brood en kruidenboter
– broodje met groentes en beleg
– maaltijd met granen/rijst/pasta 
Alles wordt met zoveel mogelijk lokale en biologische producten gemaakt; uit eigen tuin, van de De Graafse Akker of gekocht bij de Buurderij Den Bosch
Lokaal, biologisch, vers en seizoensgebonden. Alles is vega, kan ook vegan en op vraag aangepast aan jouw persoonlijke dieet. 

> > > Volg Kaat op Facebook

Kaat de Waele Boel bazaar

WOENSDAG T/M ZATERDAG VAN 10H – 18H

SYLSOULFOOD (SYLVANA)

Van woensdag tot en met zaterdag kan je genieten van de culinaire creaties van SylSoulFood. SylSoulFood is een onderdeel van Koekhuys Jan de Backer, van de Échte Bossche Koek en Sylvana houdt zich als foodconsultant/coach bezig met ‘Eetoplossingen’ voor je body – mind & soul. Wie haar persoonlijk kent, weet dat wanneer ze niet kookt, ze dan eet en als ze niet eet dan praat of schrijft ze er graag over. Daarom doet ze wat ze doet: het vinden van eetoplossingen voor anderen zodat zij (weer) kunnen genieten en dat allemaal uit haar eigen ervaringen. Waar zij ooit tegenaan liep als moeder, weduwe, politica, ondernemer, Bourgondiër, verbinder en netwerker. Eén ding loopt als een rode draad door alles heen: eten!

Authentieke smaken zul je in haar creaties proeven en beleven! Van iets lekkers bij de koffie, late brunch, een lunch of lekkere trek en ook vegetarisch en veganistisch. Heb je een voedselbeperking, intolerantie of allergie, met plezier creëert Sylvana gerechten die jij beslist lekker vindt.

> > > Volg Syl op Instagram en Facebook

SylSoulFood

ZONDAG VAN 12H – 17H

ZONDER ZONDE (SORAYA)

Elke zondagmiddag vind je Soraya van Zonder Zonde in de keuken bij BOEL. Zij maakt de lekkerste vega & vegan snacks. Soraya is van mening dat je je nooit schuldig hoeft te voelen als je wat lekkers eet. Om iedereen te kunnen laten genieten van wat lekkers, maakt ze afwisselend snacks en gerechtjes, rekening houdend met verschillende voedselbeperkingen. Koken is haar passie en naast Zonder Zonde werkt ze voor een verzekeraar om processen te verbeteren. Soraya houdt ervan dat eten verbindt. Mocht je op- of aanmerkingen hebben, dan hoort ze het graag, zodat ze Zonder Zonde kan verbeteren. 

Geniet, maar zonder zonde 😉

> > > Volg Soraya op Facebook en Instagram

Soraya Zonder Zonde