Er gebeurt een boel bij BOEL Bazaar. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om er zeker van te zijn dat je niks mist!
Lees ons privacybeleid.
OPENINGSTIJDEN: MA GESLOTEN | DI T/M DO 10H – 18H | VRIJ & ZAT 10 – 19 | ZO 12H – 19H
Contact 06 515 234 05
VOLG ONS

SOMETHING OLD

Naast veel handgemaakte producten van locals vind je bij BOEL een uitzonderlijke collectie antiek, brocante, vintage en curiosa van verschillende resellers. Denk aan kleding, sieraden, kleinmeubelen, huisraad en woondecoratie. Een walhalla voor de snuffelaar! 

vintage antiek curiosa boel bazaar

SOMETHING NEW

‘s-Hertogenbosch is rijk aan creatives die werk maken van hun talent én stad. Bij BOEL shop je eigenzinnige ‘souvenirs’ van lokale makers, fotografen en designers. Van Bossche Bollen-sokken tot het Oeteldonkse protocol voor dummies

shops-in-shop Boel bazaar

SOMETHING MADE WITH ♥ FOR YOU

BOEL huisvest zo’n 70 talentvolle lokale makers, die middels onze laagdrempelige shops-in-shop-formule hun met ♥ gemaakte creaties bij ons verkopen. Vanaf 25 euro excl. BTW per maand, zonder aanwezigheidsplicht. DOE OOK MEE!

Lokale makers Boel bazaar

CREATIVE & CONSCIOUS CONCEPT STORE

BOEL bazaar is een multi-creatieve concept store, waar een boel gebeurt. Je vindt bij ons tientallen shops-in-shop met handgemaakte producten van lokale makers. Maar ook vintage en curiosa, wisselende kunstexposities, een podium voor muziek, lezingen en kleinkunst, flexwerkplekken, workshops (en ruimtes die je hiervoor kunt huren), makers aan het werk, koffie & thee, betaalbare lunchgerechten, free wifi en een fijne vibe.

SAMEN MAKEN WE WERK VAN JOUW WERK

Niks en niemand is te gek bij BOEL. Of juist wel.

We bieden een laagdrempelig en betaalbaar podium aan ondernemende creatives die willen pionieren met hun handgemaakte / duurzame producten, innovatieve concepten en kunstvormen. Samen maken we werk van jouw werk.

ONTMOET, INSPIREER & VERBIND BIJ BOEL 

Bij BOEL kan je ook terecht voor een goed gesprek, netwerkbijeenkomsten en vergaderingen. Met vrienden, collega’s, (potentiële) klanten of je vereniging. En pak je podium voor een lezing, demonstratie of concert. The stage is yours! 

Deel je ideeën met ons via info@boel.nl.

BOEL bazaar concept store den bosch shop
Boel bazaar kunstexpositie den bosch

CORONA UPDATE!

De hele wereld is in de ban van het coronavirus. Veel mensen blijven terecht thuis om verdere verspreiding te voorkomen. Onze veiligheid en gezondheid staan tenslotte voorop. Wat betekent dit voor BOEL?

Zolang het kan en mag blijft de winkel open. Wel hebben we de volgende maatregelen getroffen:

*Wij houden 1,5 meter afstand en verwachten dat ook van jou 
*Alle ‘contactpunten’, zoals de deurklinken, het pinapparaat, het koffieapparaat en het toilet worden na elk gebruik gereinigd
*’PIN only’ en het liefst contactloos. We hebben überhaupt geen contant geld in huis
*Er zijn ontsmettingsdoekjes aanwezig om je handen te reinigen
*Alle medewerkers van BOEL dragen mondmaskers
*We laten niet meer dan 20 bezoekers toe, zodat we voldoende afstand kunnen garanderen. Dit moet wel lukken op ruim 500m2…

Lees meer…

2020: HET JAAR VAN HANDGEMAAKT

BOEL bazaar vertegenwoordigt tientallen talentvolle, lokale makers. Die hun ziel en zaligheid leggen in het maken van mooie, originele producten. De meesten combineren hun passie met een baan, studie of uitkering, omdat ze er nóg niet van kunnen leven. Daar zien wij graag verandering in!  

AMBACHT IS AWESOME!

Steeds meer consumenten zijn klaar met vervuiling, verspilling en uitbuiting. Er wordt massaal ‘ontspuld’ en de kringloopwinkels – die mede hierdoor als paddenstoelen uit de grond schieten – kunnen de hoeveelheid junk amper aan. BOEL is dan ook supporter van Het Jaar van Handgemaakt. Omdat ambacht awesome is, maar ook duurzaam en authentiek. Doe je mee? Samen maken we werk van jouw werk in 2020!

lokale makers boel bazaar

Wat vind je eigenlijk niet bij BOEL naast shops-in-shop, ambacht, (circulair) design, kunst, vintage, workshops, co-creatie, events, muziek, eten & drinken, lezingen, flexwerkplekken, muziek en bijzondere ontmoetingen? Vrij weinig. Check ons gevarieerde aanbod en doe mee!

Tarieven Boel bazaar

TARIEVEN

Betaalbare shop,- atelier,- expo of workshopruimte huren in het centrum van 's-Hertogenbosch? Check onze lage tarieven!

OVER ONS

Wie zijn wij en wat bezielt ons in vredesnaam? Een BOEL! Lees ons verhaal en je begrijpt waar we met BOEL bazaar voor staan.

PARTNERS

Zonder onze partners hadden we BOEL Bazaar nooit kunnen realiseren. Dank voor jullie vertrouwen en support!