Er gebeurt een boel bij BOEL Bazaar. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om er zeker van te zijn dat je niks mist!
Lees ons privacybeleid.
OPENINGSTIJDEN: MA GESLOTEN | DI T/M ZA 10H – 18H | ZO 12H – 17H
Contact 06 515 234 05
VOLG ONS
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Landelijk Atelierweekend: kunst, design, ambacht en fotografie bij BOEL

17 november 2019 @ 12:00 - 17:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 17 november 2019 at 12:00

Gratis
Landelijk atelierweekend Boel bazaar Den Bosch

Tijdens de Nationale Kunstweek 2019 vindt op 16 en 17 november het Landelijk Atelierweekend plaats. Honderden beeldend kunstenaars, ateliers en collectieven in heel Nederland openen hun deuren voor het publiek, waardoor je een uniek kijkje achter de schermen krijgt bij het creëren van kunstwerken. Ook worden extra activiteiten georganiseerd zoals workshops, exposities en demonstraties. Zo ook bij BOEL!

Met de kunstwissel bieden we namelijk elke maand exposure aan 4 lokale (beeldend) kunstenaars en fotografen. Hun exposities zijn de gehele maand tijdens onze reguliere openingstijden gratis te bezoeken. Tijdens het Landelijk Atelierweekend zijn ze aanwezig om te vertellen over hun werk. In november zijn dit Moses Amuom (Afrikaanse schilderkunst en Keniaans houtsnijwerk), Ton Raaijmakers (schilderkunst geïnspireerd op Afrika), Gerda Geene-Artistiek Glas (gebrandschilderd glas-in-lood) en Bob Brunschot (fotografie en creaties van gerecycled hout).

Op zaterdag 16 november van 12h tot 17h vindt tevens de 2e editie van de Makersmiddag plaats. Ontmoet de makers, laat je inspireren door hun verhalen & werkwijzen en volg mini-workshops.

Atelierroutes en open atelierdagen worden vaak lokaal georganiseerd, maar dit evenement is landelijk. Tijdens dit weekend zijn in heel Nederland honderden ateliers te bezoeken. Bijna alle disciplines zijn vertegenwoordigd: schilders, beeldhouwers, keramisten, glasblazers, installatie bouwers, fotografen, textiel kunstenaars en nog veel meer.

Kunstliefhebbers vinden op www.landelijkatelierweekend.nl het actuele overzicht van alle deelnemende locaties die tijdens het Landelijk Atelierweekend te bezoeken zijn, evenals meer informatie over de extra activiteiten die worden georganiseerd.

Dit evenement wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door Stichting Kunstweek en het is inmiddels uitgegroeid tot het grootste atelierweekend van Nederland.

Heel graag tot 16 en 17 november tijdens het Landelijk Atelierweekend bij BOEL! De toegang is gratis.

Locatie

BOEL bazaar
Hinthamereinde 6
's-Hertogenbosch,5211 PNNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0617340887
Website:
https://www.boel.nl

Organisator

BOEL bazaar
Telefoon:
+31617340887
E-mail:
info@boel.nl
Website:
https://www.boel.nl