Er gebeurt een boel bij BOEL Bazaar. Meld je aan voor onze WEEKLY om er zeker van te zijn dat je niks mist!

Lees ons privacybeleid.

OPENINGSTIJDEN: MA GESLOTEN | DI T/M ZA 10H – 18H | ZO 12H – 17H
Contact 06 515 234 05
VOLG ONS
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

KUNSTWISSEL: expositie Ingeborg Steenhorst

oktober 13 @ 10:00 - 18:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 10:00, repeating until 30 oktober 2019

Gratis
Ingeborg Steenhorst kunstwissel expositie boel bazaar

KUNSTWISSEL!

Elke maand bieden we exposure aan een viertal talentvolle lokale kunstenaars en fotografen. In oktober presenteert Ingeborg Steenhorst haar fotografiekunst in de kunstkelder van BOEL. En neem ook eens een kijkje in haar shop-in-shop!

“Het is niet de fotografie an sich die me zozeer aanspreekt maar eerder de mogelijkheden die de camera biedt als tool voor het vastleggen van pure elementen zoals licht, kleuren, vormen, structuren en emoties.” 

Fotograferen betekent voor mij als kunstenaar op avontuur gaan, de wereld bezien en schoonheid leren ontdekken in pure momenten. De indrukken die ik op doe leg ik vervolgens op creatieve wijze vast. De ene keer in de natuur, de andere keer in de stad, het bos of tijdens een fotoshoot in de studio.

Iedere omgeving biedt weer een nieuwe uitdaging; wat kan ik met het beschikbare licht? Wat raakt me in het moment of in de omgeving die ik voor me zie? Welke invalshoeken kan ik vinden? Daarbij poog ik natuur, mensen, dieren en objecten op haast poëtische wijze in beeld te brengen en talenten te combineren. Zowel op het technische, sociale als creatieve vlak. Het mooiste is als dit alles samen komt in één foto. Emotie, compositie, belichting én creativiteit.

De hele maand oktober exposeert Ingeborg Steenhorst haar fotografiekunst in de BOEL-expokelder en zijn haar werken tevens te koop bij Boel bazaar. Op zondag 13 en 20 oktober is Ingeborg zelf ook aanwezig om toelichting te geven over haar passie voor fotografie en het creëren van beeldverhalen.

De expositie van Ingeborg is de gehele maand oktober gratis te bezoeken bij BOEL:
Ma – gesloten
Di t/m za – 10h tot 18h
Zo – 12h tot 17h

Locatie

BOEL bazaar
Hinthamereinde 6
's-Hertogenbosch,Nederland5211 PN
+ Google Maps
Telefoon:
0617340887
Website:
www.boel.nl

Organisator

BOEL bazaar
Telefoon:
+31617340887
E-mail:
info@boel.nl
Website:
https://www.boel.nl