WEBSHOP BESTELLINGEN BEZORGEN WIJ VOOR € 2.50 REGIO DEN BOSCH | KEUKEN ALLEEN AFHAAL VRIJ T/M ZON 13H – 19H |
Contact 06 515 234 05
VOLG ONS

WORKSHOPS

Bij BOEL bazaar vinden geregeld workshops plaats. Check de agenda voor alle geplande activiteiten of organiseer je eigen event bij BOEL. Van yoga en poëzie tot fotografie en boekpresentaties; voor elke creatieve activiteit hebben we een geschikte plek!

THE GREEN ROOM

Zo hebben we The Green Room van 6,5 m x 4 m, die flexibel in te delen is (met of zonder tafels en stoelen) en geschikt is voor max. 10 personen (zitcapaciteit). De ruimte is voorzien van zachte vloerbedekking, 2 deuren en 3 ramen (met gordijnen). The Green Room is te huur voor:

  • 15,- per uur excl. BTW
  • 50,- per 4 uur excl. BTW
  • 80,- per 8 uur excl. BTW

De prijzen zijn voor de ruimte, inclusief kannen koffie, kraanwater en thee. En faciliteiten als een whiteboard, beamer en projectiescherm. Voor een meerprijs kunnen we een (h)eerlijke lunch verzorgen. The Green Room is te huur van di t/m za van 10h tot 18h en op zo van 12h tot 17h. BOEL hanteert de reguliere winkelopeningstijden en is dus ’s avonds gesloten. Afwijkende tijden zijn daarom alleen in overleg. Reserveer of vraag meer info aan over The Green Room

Green Room Boel bazaar

BOOMHUT

In samenwerking met onze sociale partner Voor Elkaar Aan De Slag bouwen we een BOOMhut, waarin je met een select gezelschap van max. 8 personen kunt ‘ bomen’ over nieuwe strategieën en concepten. De BOOMhut leent zich uitstekend voor creatief ondernemers en werknemers van creative agencies die een inspirerende ‘out of office’ plek zoeken om snode plannen te smeden. Maar ook voor trainers en coaches die 1-op-1 gesprekken willen voeren in een rustige omgeving.

De BOOMhut is nog in de maak, maar te huur vanaf eind juli bij BOEL. Meld je aan voor onze WEEKLY om op de hoogte te blijven. Of mail naar info@boel.nl om de BOOMhut alvast te reserveren.

  • 15,- per uur excl. BTW
  • 50,- per 4 uur excl. BTW
  • 80,- per 8 uur excl. BTW

De prijzen zijn voor de ruimte, inclusief kannen koffie, kraanwater en thee. En faciliteiten als een whiteboard, beamer en projectiescherm. Voor een meerprijs kunnen we een (h)eerlijke lunch verzorgen. The Green Room is te huur van di t/m za van 10h tot 18h en op zo van 12h tot 17h. BOEL hanteert de reguliere winkelopeningstijden en is dus ’s avonds gesloten. Afwijkende tijden zijn daarom alleen in overleg. Reserveer of informeer naar de BOOMhut.

PODIUM

BOEL bazaar biedt letterlijk en figuurlijk een podium aan creatieve en culturele initiatieven. Wil je een lezing verzorgen, gedichten voordragen of je muziek ten gehore brengen? The stage is all yours! Zolang het binnen ons concept en openingstijden past en je zelf zorgt voor de nodige promo en uitnodigingen (in samenwerking met ons), kun je gratis gebruik maken van het podium bij BOEL. Alleen de consumpties en/of catering op maat zijn/is tegen betaling. Meer weten? Mail naar info@boel.nl en vertel ons wat je van plan bent. We staan open voor de gekste dingen en denken graag met je mee.

Boel bazaar podium

DE HELE BOEL

Heb je iets bijzonders te vieren en wil je BOEL bazaar helemaal voor jezelf en je gasten? Afhankelijk van de gelegenheid en je wensen ten aanzien van de muziek kunnen we, zowel tijdens als buiten onze reguliere openingstijden, speciale afspraken maken. Versterkte muziek is sowieso een no go, omdat we officieel een winkelbestemming hebben en onze (boven)buren graag te vriend houden. Toch benieuwd naar de mogelijkheden, omdat we nu eenmaal een te gekke plek zijn? Mail ons of bel Monique (06 – 515 23 405) en deel je wensen. Wie weet, maken we er samen een dolle boel van!

Boel bazaar events

Agenda

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

  • Er zijn geen resultaten gevonden.