Er gebeurt een boel bij BOEL Bazaar. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om er zeker van te zijn dat je niks mist!
Lees ons privacybeleid.
OPENINGSTIJDEN: MA GESLOTEN | DI T/M ZA 10H – 18H | ZO 12H – 17H
Contact 06 515 234 05
VOLG ONS

SOCIALE ONDERNEMING

Wij van BOEL, Lonneke Voets en Monique Bredeveld, kennen elkaar van de Bossche Kleding- en Speelgoedbank, die we in 2013 met een klein clubje vrijwilligers hebben opgezet. We begonnen met niets, maar inmiddels is de kledingbank een (financieel) gezonde stichting met tientallen vrijwilligers, die vele kansarme gezinnen helpen. Twee jaar geleden hebben we allebei hun bestuursfuncties neergelegd om ons o.a. op onze eigen bedrijven GETECKELD en Brevit Advies & Training te kunnen richten. Maar het sociale bloed kruipt waar het niet gaan kan…

We willen zowel commerciële als maatschappelijke impact creëren door creatief ondernemerschap te stimuleren. Het geeft veel rust en vrijheid als je je eigen broek op kunt houden. Bij BOEL bieden we creatief ondernemers, makers en kunstenaars de kans om met weinig financieel risico hun eigen bedrijf op te bouwen. Daarnaast ondersteunen we ze op het gebied van financiën, regelgeving, PR en marketing. Creatieve mensen in hun kracht zetten en verbinden is wat ons bezielt.

SOCIAAL-MAATSCHAPPELIJKE ACTIVITEITEN

BOEL heeft een ook sociale (buurt)functie en werkt nauw samen met diverse maatschappelijke instanties en initiatieven als Quiet Den Bosch, het Netwerk Tegen Armoede en de Lokale Ruilkring. Iedereen die behoefte heeft aan verwondering, gezelschap of koffie voor een kwartje is bij ons van harte welkom. Ook bij onze wekelijkse activiteiten als BOEL BINGO, spelletjesmiddagen (elke zondag van 12h tot 17h), lezingen, akoestische concerten en kunstexposities. Daarnaast organiseren we met regelmaat activiteiten voor minima, zoals BOELGONDISCH.     

BOELGONDISCH culinair festijn voor minima bij BOEL bazaar in Den Bosch

KOFFIE VOOR EEN KWARTJE

Heb je weinig tot niets te besteden en voel je je daardoor geïsoleerd? Mis je een gezellig praatje of wil je gewoon koffie drinken op een fijne, veilige plek zonder iets te ‘moeten’? Op vertoon van bijvoorbeeld je Voedselbankpas of badge van De Zelfkant krijg je bij ons een kop koffie voor een kwartje. Enige vorm van ‘controle’ is helaas nodig, om misbruik van onze goede bedoelingen te voorkomen… 

LEERWERKBEDRIJF

BOEL bazaar draait op en om creatieve geesten met ambitie en een open mind. Die wars zijn van rangen, standen, politieke en religieuze overtuigingen. Iedereen heeft behoefte aan veiligheid, waardering en financiële zekerheid. Mede daarom voorziet BOEL in werk-, leer- en dagbestedingsplekken voor jongeren die, door persoonlijke problemen en/of beperkingen, niet goed uit de verf komen binnen het reguliere arbeidsproces.

Voor elkaar aan de slag veads

VOOR ELKAAR AAN DE SLAG (VEADS)

In samenwerking met onze maatschappelijke partner Voor elkaar aan de slag (VEADS) kunnen ze onder relaxte begeleiding en in hun eigen tempo hun talent(en) ontwikkelen in de kringloopwinkel bij BOEL of op de nieuwe locatie van VEADS aan de Dommelstraat in Den Bosch. In allerlei disciplines, zoals woningen ontruimen, sjouwen, vervoeren, sorteren, repareren, winkel styling, prijzen en verkopen.

Dus zoek je een werk-, leer- of dagbestedingsplek, wil je spullen inbrengen of een woning laten ontruimen? Neem dan contact op met Anqelique de Rouw van voorelkaaraandeslag.nl via info@voorelkaaraandeslag.nl. Of bel haar: 06-31509871 (alleen op werkdagen tussen 10h en 18h!)