Er gebeurt een boel bij BOEL Bazaar. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om er zeker van te zijn dat je niks mist!
Lees ons privacybeleid.
OPENINGSTIJDEN: MA GESLOTEN | DI T/M DO 10H – 18H | VRIJ & ZAT 10 – 19 | ZO 12H – 19H
Contact 06 515 234 05
VOLG ONS

JOUW WORKSHOP OF EVENT ORGANISEREN BIJ BOEL?

Ook dat kan!

Bij BOEL bazaar gebeurt een boel. Er wordt gecreëerd, geshopt, samengewerkt én talent ontwikkeld. Daarnaast organiseren we regelmatig workshops op het gebied van o.a. fotografie, muziek en ambacht. Maar ook lezingen, akoestische concerten en exposities. Check hiervoor de agenda of meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

ROOM FOR RENT

Wil je zelf een workshop, bijeenkomst of symposium organiseren op een inspirerende plek in het centrum van ‘s-Hertogenbosch? BOEL Bazaar verhuurt ook ruimtes aan particulieren en bedrijven vanaf € 15,00 excl. BTW per uur (per ruimte), inclusief koffie, thee en water. We beschikken over allerhande faciliteiten, zoals tafels, stoelen, een beamer, whiteboard, flipover, stroom, audioapparatuur en gratis WIFI. Liever een lege ruimte voor yogalessen? Ook dat fixen we. Kortom, alles is mogelijk bij BOEL bazaar. Ook op het podium, zolang het onversterkt is. We houden onze buren namelijk graag te vriend.

Wil je een plek reserveren voor een workshop of event? Check de tarieven, vul het reserveringsformulier in of stuur een mail naar info@boel.nl. We kijken naar je uit!

RESERVEREN

    Uw gegevens:
    Gewenste ruimte:
    Aantal personen:
    Gewenste dag:
    Tijdstip: