Er gebeurt een boel bij BOEL Bazaar. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om er zeker van te zijn dat je niks mist!
Lees ons privacybeleid.
OPENINGSTIJDEN: MA GESLOTEN | DI T/M DO 10H – 18H | VRIJ & ZAT 10 – 19 | ZO 12H – 19H
Contact 06 515 234 05
VOLG ONS

EVENTS

Hadden we al gezegd dat er bij BOEL bazaar een boel gebeurt? Naast shoppen, co-creëren, ontmoeten, vergaderen, leren en (flex)werken kan je deelnemen aan diverse workshops, proeverijen en lezingen. Of genieten van een akoestische optredens van talentvolle muzikanten. Check de agenda voor alle geplande evenementen en volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste updates. Wil je er zeker van zijn dat je echt niks mist? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je regelmatig een mail met de laatste nieuwtjes.

Jouw evenement bij BOEL bazaar?

Wil je zelf een inspirerende workshop, bijeenkomst of lezing organiseren bij ons? Wees welkom! We hebben alles in huis om jouw event te faciliteren en tot een succes te maken.

Bij BOEL bazaar kan je diverse betaalbare ruimtes huren voor workshops, trainingen, seminars en lezingen. Check de agenda voor alle geplande activiteiten of organiseer je eigen event bij BOEL. Van yoga en poëzie tot fotografie en boekpresentaties; voor elke creatieve activiteit hebben we een geschikte plek!

THE GREEn ROOM

Zo hebben we The Green Room van 6,5 m x 4 m, die flexibel in te delen is (met of zonder tafels en stoelen) en geschikt is voor max. 10 personen (zitcapaciteit). De ruimte is voorzien van zachte vloerbedekking, 2 deuren en 3 ramen (met gordijnen). The Green Room is te huur voor:

 • 15,- per uur excl. BTW
 • 50,- per 4 uur excl. BTW
 • 80,- per 8 uur excl. BTW

De prijzen zijn voor de ruimte, inclusief kannen koffie, kraanwater en thee. En faciliteiten als een whiteboard, beamer en projectiescherm. Voor een meerprijs kunnen we een heerlijke lunch verzorgen. The Green Room is te huur van di t/m za van 10h tot 18h en op zo van 12h tot 17h. BOEL hanteert de reguliere winkelopeningstijden en is dus ’s avonds gesloten. Afwijkende tijden zijn daarom alleen in overleg. Reserveer of vraag meer info aan over The Green Room.

The Green Room Boell

DE BOOMHUT

Momenteel bouwen we een BOOMhut, waarin je met een select gezelschap van max. 8 personen kunt ‘bomen’. Met andere ondernemers of collega’s. De BOOMhut leent zich ook uitstekend voor privacy-gevoelige gesprekken en coachingssessies.

De BOOMhut is nog in de maak, maar binnenkort te huur bij BOEL. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Of mail naar info@boel.nl om de BOOMhut alvast te reserveren. De huurprijzen zijn als volgt:

 • 15,- per uur excl. BTW
 • 50,- per 4 uur excl. BTW
 • 80,- per 8 uur excl. BTW

De prijzen zijn voor de ruimte, inclusief kannen koffie, kraanwater en thee. En faciliteiten als een whiteboard, beamer en projectiescherm. Voor een meerprijs kunnen we een heerlijke lunch verzorgen. De BOOMhut is te huur van di t/m za van 10h tot 18h en op zo van 12h tot 17h. BOEL hanteert de reguliere winkelopeningstijden en is dus ’s avonds gesloten. Afwijkende tijden zijn daarom alleen in overleg. Reserveer of informeer naar de BOOMhut.

PODIUM

BOEL bazaar biedt letterlijk en figuurlijk een podium aan creatieve en culturele initiatieven. Wil je een lezing verzorgen, gedichten voordragen of je muziek ten gehore brengen? The stage is all yours! Zolang het binnen ons concept en openingstijden past en je zelf zorgt voor de nodige promo en uitnodigingen (in samenwerking met ons), kun je gratis gebruik maken van het podium bij BOEL. Alleen de consumpties en/of catering op maat zijn/is tegen betaling. Meer weten? Mail naar info@boel.nl en vertel ons wat je van plan bent. We staan open voor de gekste dingen en denken graag met je mee.

pak je podium boel bazaar

DE HELE BOEL

Heb je iets bijzonders te vieren en wil je BOEL helemaal voor jezelf en je gasten? Afhankelijk van de gelegenheid en je wensen kunnen we, zowel tijdens als buiten onze reguliere openingstijden, speciale afspraken maken. Versterkte muziek is sowieso een no go, omdat we officieel een winkelbestemming hebben en onze (boven)buren graag te vriend houden. Toch benieuwd naar de mogelijkheden, omdat we nu eenmaal een te gekke plek zijn? Mail ons of bel Monique (06 – 515 23 405) en deel je wensen. Wie weet, maken we er samen een dolle boel van!

Je kan ook het reserveringsformulier invullen.

Boel bazaar events

  Uw gegevens:
  Gewenste ruimte:
  Aantal personen:
  Gewenste dag:
  Tijdstip:


  Agenda

  Laden Evenementen

  Aanstaande Evenementen

  Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

  Evenement weergaven navigatie

  • Er zijn geen resultaten gevonden.