Nieuwsbrief header
De WEEKLY die je niet wil missen. Omdat er nu eenmaal een boel gebeurt bij BOEL bazaar.
18
Insta visuals BOEL (8)

We have a winner!

Gemeente 's-Hertogenbosch hanteert een streng gevelbeleid om te voorkomen dat onze mooie stad verandert in Times Square. Fair enough...
Dit houdt in dat we ons moeten conformeren aan strikte regels ten aanzien van de signing op de gevel. Onze vriendin en vormgeefster Renate van puurstipdesign ontwierp 2 varianten en de meerderheid koos - middels een poll op social media - voor het bovenste ontwerp. Bedankt voor het stemmen!
19
Nieuwsbrief visuals (4)

WANNA PLAY?

Samen met jazzpianist Nick van der Schoot hebben we gisteren een beeldschone Petrof piano aangeschaft. BOEL bazaar biedt namelijk ook een podium aan muzikale talenten. Tijdens de zondagmatinees kunnen ze zich 'unplugged' presenteren aan een nieuwsgierig publiek.

Wanna play? Mail je gegevens, een demo of link naar je kanaal info@boel.nl.

De Petrof is overigens alleen voor professioneel gebruik. Maar! Er komt ook een 'Play Me'-piano, die iedereen die kán spelen mág bespelen. Zolang niemand klaagt: leef je uit! :)


Add a heading (2)
Insta visuals BOEL (9)

I see a red door...

and I want it painted...yellow!

De gevel signing wordt weliswaar ingetogen, maar de 'inpandige' deuren worden BOEL-geel. En voor het contrast is het lichte grijs van het raamwerk vervangen door antraciet. Er komen ook grote hanglampen, planten en een zitje bij de entree, zodat je lekker buiten kunt zitten in juni.

Want dan gaan we open, yay!
Add a heading (3)
Nieuwsbrief visuals (5)

WANTED: (SLOW) FASHION DESIGNERS!

We zijn overweldigd door het enthousiasme van de vele gelijkgestemde creatief ondernemers, die samen met ons het avontuur aan willen gaan. En die hun eigen shop openen bij BOEL bazaar. Liefst tekenen we alle huurcontracten 'live' en vieren we het ter plaatse, maar dat is helaas niet mogelijk. Sorry!

Alles in één

Alle ondernemers die tot nu toe hebben getekend, zijn onderscheidend en complementair tegelijk. Omdat ze net als wij geloven in synergie en co-creatie. Bij BOEL bazaar huur je geen plank, kast of vierkante meters: je huurt een heel pand van 500m2. Waar je kan (flex)werken, creëren, eten, drinken, workshops of lezingen kunt verzorgen, relaties ontvangen en 1-op-1-gesprekken voeren. Alles in één dus

We. Want. Fashion

In het totale aanbod missen we - naast mooie tweedehands merkkleding en fantastische handgemaakte accessoires - alleen nog een maker van (slow) fashion en tassen. Voel jij je geroepen of ken je iemand die mogelijk geïnteresseerd is in een werk- en/of verkoopplek bij BOEL bazaar? Mail naar info@boel.nl of stuur deze Weekly door.

Thanx!
See you next week!
Volg ons ook op:
facebook instagram linkedin website email 
MailPoet