Nieuwsbrief header
De WEEKLY die je niet wil missen. Omdat er nu eenmaal een boel gebeurt bij BOEL bazaar.
contract Frou Frou Boutique Boel Bazaar
Frou Frou Boutique

LAYLA VAN ESDONK TEKENT EERSTE HUURCONTRACT

Afgelopen vrijdag vierden we een bijzonder moment met de vrolijke Bossche onderneemster Layla van Esdonk. Ze tekende namelijk als eerste een huurcontract bij BOEL bazaar! De eigenaresse van Frou Frou, een home boutique waar de beleving voorop staat, verbindt mensen door samen te tafelen, samen te proeven en samen te genieten. Ze verkoopt de mooiste serviezen, tafelgerei, kookboeken en de heerlijkste delicatessen. Een walhalla voor de moderne fijnproever! Vanaf 1 juni vind je haar shop-in-shop bij BOEL bazaar, waar ze ook workshops tafel styling en proeverijtjes gaat verzorgen.

Volg Frou Frou Boutique op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes. Aan de website wordt hard gewerkt.

BOEL bazaar maakt ook jouw droom waar!

Wil jij net als Layla met weinig risico en een boel benefits je eigen shop-in-shop openen in het centrum van 's-Hertogenbosch? Kijk op www.boel.nl, mail naar info@boel.nl of bel Monique 06 – 515 23 405 voor de mogelijkheden, tarieven en voorwaarden. BOEL bazaar maakt ook jouw droom waar!
16
2

DE OBLIGATIES ZIJN EEN HIT!

Wist je dat?

De meeste banken en kredietverstrekkers hun neus ophalen voor een financieringsaanvraag van 20.000 euro, omdat het leenbedrag te laag is? En dat ze torenhoge kosten in rekening brengen voor (kleine) startende ondernemers? En bedankt...

Obligaties

Voor een officiële crowdfunding was het te laat, dus kozen we ervoor om zelf obligaties te gaan verstrekken. En dat leverde gelijk een boel positieve reacties op. Esther de Ruiter (fractievoorzitter Groen Links 's-Hertogenbosch) en Will Hoeben (van onze partner De Winkel Die Werkt) kochten bijvoorbeeld ook een obligatie, omdat ze vertrouwen hebben in onze missie.

Believers

Naast Esther en Will hebben veel vrienden, familieleden, kennissen en andere 'believers' al een obligatie gekocht. En dankzij MEGAGROOT-obligatiehouder en über-believer Joeri Hilten [die niet graag in de picture staat, maar alle credits verdient] zitten we al op ruim 3/4 van het benodigde financieringsbedrag van 20.000 euro. Thanxxx a million, Joeri! ♥

Support BOEL

Wil jij ons ook supporten door een obligatie te kopen? Een obligatie is geen gift, maar een lening die we gegarandeerd in 2 jaar MET 5% RENTE per jaar aflossen. Daarnaast profiteer je van extra privileges, zoals een gratis lunch en een uitnodiging voor de VIP-avond op vrijdag 30 augustus. We hebben nog maar een paar honderd euro nodig. Doe je mee?
Kijkdag BOEL bazaar
Kijkmiddag Boel bazaar

KIJKMIDDAG DINSDAG 23 APRIL

Benieuwd naar de locatie en de mogelijkheden om je eigen shop-in-shop of atelier te starten bij BOEL bazaar? Op dinsdag 23 april van 14:00 tot 17:00 uur hebben we weer een kijk- en inspiratiemiddag. Je bent van harte welkom. Komt het niet uit, stuur dan een mail naar info@boel.nl of bel Monique 06 – 515 23 405 voor een nieuwe afspraak. Tot snel?
See you next week!
Volg ons ook op:
facebook instagram linkedin website email 
MailPoet