Nieuwsbrief header
De WEEKLY die je niet wil missen. Omdat er nu eenmaal een boel gebeurt bij BOEL bazaar.
Add a heading
Obligatie Nick van der Schoot
De gevierde Bossche jazz-pianist Nick van der Schoot was de eerste die een obligatie kocht. Samen gaan we een podium bieden aan nieuw jazz-talent bij BOEL bazaar.

SUPPORT BOEL, WORD OBLIGATIEHOUDER!

Om BOEL bazaar te kunnen realiseren hebben we – naast eigen spaargeld – 20.000 euro nodig. Dat lijkt veel, maar voor de meeste kredietverstrekkers is het verre van interessant. Bovendien brengt het torenhoge kosten met zich mee.

Oké, dan doen we het zelf wel…

Geen gift, maar een lening

Voor de financiering doen we daarom een beroep op iedereen die ons een vliegende start gunt.
Hoe? Door obligaties te verstrekken! Zie het als een vorm van crowdfunding, waarbij je een aandeel krijgt in BOEL bazaar. Als obligatiehouder geef je geen geld, maar verstrek je een leenbedrag van € 50,00, € 100,00, € 250,00 of € 500,00 dat wij gegarandeerd binnen 2 jaar met 5% rente aflossen. Daarnaast profiteer je van een boel andere privileges, zoals een gratis lunch en tickets voor de VIP-avond op vrijdag 30 augustus. We hebben inmiddels al voor ruim € 5.000,00 aan obligaties verkocht aan vrienden en familieleden. Te gek als jij ook meedoet!
13
2

STUKJE HISTORIE...

Tot onze grote vreugde vervangt de pandeigenaar het oude systeemplafond door een nieuw brandveilig plafond met ingebouwde ledverlichting. Tijdens het slopen ontdekten we een viertal oude balken. Vandaag kwam Erfgoed 's-Hertogenbosch ze inspecteren en men vermoedt dat ze 15e eeuws zijn (tussen 1440 en 1470). Ook troffen ze een stukje Art Nouveau behang aan. Fantastisch, toch? Van de sleutelstukken (van de balken) wordt een 3D-animatie gemaakt voor op de website van Erfgoed 's-Hertogenbosch. De balken willen we zichtbaar houden, zodat iedereen ze straks kan bewonderen!
impressie BOEL bazaar
Nieuwsbrief visuals

3D-DESIGN

Er wordt met man en macht gewerkt in ons pand op het Hinthamereinde 6-8 in 's-Hertogenbosch.
We snappen echter ook dat je benieuwd bent naar hetgeen we voor ogen hebben bij BOEL bazaar. Daarom hebben we onze vriendin en concept designer Natasja Van Herpen (www.natasjavanherpen.nl) gevraagd om een 3D-design te maken, zodat je een indruk krijgt van de 'look & feel'. Het is dus geen definitief ontwerp, maar een impressie. De invulling ontstaat grotendeels organisch, samen met een boel makers, designers, resellers en andere creatief ondernemers. Iedereen kan zijn of haar eigen plek inrichten naar behoefte en vermogen. Bekijk de 3D-impressie

Bij BOEL bazaar voorzien we in betaalbare:


- shopruimte
- atelierruimte
- workshopsruimte
- expositieruimte

Wil jij ook met weinig risico en een boel benefits (starten met) creatief ondernemen in het centrum van 's-Hertogenbosch? Kijk op www.boel.nl, mail naar info@boel.nl of bel Monique 06 – 515 23 405 voor de mogelijkheden, tarieven en voorwaarden. Er is meer mogelijk dan je denkt. BOEL bazaar maakt namelijk dromen waar!
See you next week!
Volg ons ook op:
facebook instagram linkedin website email 
MailPoet