Nieuwsbrief header
De WEEKLY die je niet wil missen. Omdat er nu eenmaal een boel gebeurt bij BOEL bazaar.
Dream
4

SUCCESVOLLE KIJKDAG

Wat een geweldig leuke en succesvolle kijkdag hadden we afgelopen donderdag. Met versgebakken taart van onze overbuurtjes Tijdink & Tijdink, bloemen van Podium Azijnfabriek & Wies&Ies en veel inspirerende gesprekken met enthousiaste creatives, die toffe dingen willen gaan doen bij BOEL bazaar. We like!


If you can dream it, you can do it

Loopt jouw hoofd over van de ideeën, maar krijg je ze niet concreet? Bel Monique (06-51523405) of mail naar info@boel.nl voor een vrijblijvende brainstormsessie op locatie. Aan onze pop-up koffietafel ontstaan de meest briljante concepten, die we samen kunnen realiseren. Bij BOEL bazaar is namelijk niets te gek. "Alles mag als het maar leuk is", zei Oma Fladder in de jaren '80. En dat geldt bij ons nog steeds. Als je ervan kunt dromen, dan kun je het doen! Daar geloven we heilig in.
WANTED
Boel bazaar groen

GEZOCHT: GROENVOORZIENER

We houden een boel van groen bij BOEL bazaar. Ben jij een green lover die droomt van een eigen plantenwinkel in het centrum van 's-Hertogenbosch? Wij helpen je graag om deze droom te verwezenlijken. Jij een te gekke plek om te pionieren, wij een sfeervolle toko. WIN-WIN! Je kan de volledige ruimte stylen en tegelijkertijd proeven van het ondernemerschap, omdat al jouw planten en accessoires te koop zijn. Het enige wat we van jou vragen is een commissie van 25% als je iets verkoopt. Je investeert dus hoofdzakelijk in de inkoop en de verzorging van je babies. De verkoop verzorgen wij middels het centrale kassasysteem. Nah!

Heb je interesse of ken je een groenvoorziener die een eigen onderneming wil starten? Mail naar info@boel.nl of bel Monique (06 – 515 23 4050) voor meer informatie. BOEL bazaar maakt dromen waar!
9
BOEL Lonneke & Monique

EVEN VOORSTELLEN...

Wij zijn Monique Bredeveld (54) en Lonneke Voets (43) uit ‘s-Hertogenbosch, de grondleggers van BOEL bazaar. We kennen elkaar van de Bossche Kleding- en Speelgoedbank, die we in 2013 met een viertal vrijwilligers hebben opgezet. We begonnen met niets, maar inmiddels is het een gezonde stichting die jaarlijks honderden kansarme gezinnen van gratis kleding, huishoudtextiel en speelgoed voorziet. Twee jaar geleden hebben we onze bestuursfunctie neergelegd om ons op onze eigen bedrijven GETECKELD en Brevit Advies & Training te kunnen focussen. Maar ja, het sociale bloed stroomt waar het niet gaan kan. ..

Betaalbaar creatief ondernemen

Onafhankelijk van elkaar raakten we geïnspireerd door sociaal-creatieve concepten in onder andere Haarlem en Goor. Toen we dit met elkaar bespraken kwamen we al snel tot de conclusie dat we een vergelijkbaar concept in de markt wilden zetten, maar dan in ’s-Hertogenbosch. Bij BOEL bazaar willen we creatief ondernemerschap en zelfredzaamheid stimuleren door betaalbare shop-, atelier- en exporuimte te faciliteren voor ambitieuze creatives. Daarnaast bieden we leer- en werkplekken aan mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Onder begeleiding van onze ‘makers met een missie’ en maatschappelijke partners als Stichting Extra kunnen ze hun talenten ontwikkelen. Op artistiek gebied, maar ook in andere disciplines zoals verkoopondersteuning, horeca, administratie, winkelstyling en interieurbouw. Lees meer over ons...
See you next week!
Volg ons ook op:
facebook instagram linkedin website email 
MailPoet