BOEL bazaar
"Something old, something new, something made with love for you..."
ALLES VOOR CARNAVAL BIJ BOEL

Voor sommige fanatiekelingen is carnaval al begonnen, maar officieel gaat het feest der feesten pas zondag a.s. van start. Heb je nog een jèske, emblemen, een sjaal of handschoenen nodig? Ook daarvoor kan je bij BOEL terecht. In samenwerking met onzejeskes.nl verkopen we mooie, duurzame uniformjassen van defensie. Ook compleet gepimpt! Ga je liever zelf aan de slag met de naaimachine? We hebben een ruim assortiment emblemen en (handgemaakte) accessoires. Van Oeteldonk, Krutjesgat, Brabant, Kruikenstad, Kielegat, Lampegat én Pothuusburg!
carnaval uniformjassen BOEL bazaar
Grote Optocht carnaval Boel bazaar Oeteldonk

KOM JE OOK KIJKEN?


Op maandag 24 februari om 12.33 uur vertrekt de Grote Optocht vanaf de Grobbendoncklaan - via het Hinthamereinde - richting het centrum. We zitten dus eerste rang bij BOEL!

Samen met onze nieuwe chef Toine zorgen we voor muziek, slappe klets en een buitenbar met belegde broodjes, soep en drankjes. En mocht je op de valreep nog een gepimpt jèske, een sjaal of handschoenen nodig hebben: de winkel is ook geopend vanaf 11.11 uur!

Heel graag tot maandag bij BOEL op het Hinthamereinde 6 - 8!

P.s. zullen we met z'n allen een zonnedansje doen om storm Ellen af te wenden? Zou jammer zijn als de optocht niet doorgaat, toch? :(
openingstijden carnaval Boel bazaar

OPENINGSTIJDEN CARNAVAL


Ook wij gaan van de week genieten van carnaval in Oeteldonk. Onze openingstijden zijn daarom enigszins gewijzigd. Zondag de 23ste en dinsdag de 25ste zijn we gesloten, maar maandag de 24ste zijn we vanaf 11.11 uur geopend voor de Grote Optocht. Schuif gezellig aan op het Hinthamereinde 6-8! We blijven open zolang het gezellig is.
Kunstwissel boel bazaar Den Bosch expositie
NIEUWE EXPOSITIES

Elke maand bieden we met de kunstwissel een podium aan lokale kunstenaars, designers en fotografen. In februari / maart tonen de volgende drie local heroes hun werken bij BOEL:
  • Marion Janssen - Quaadvliet | schilderijen
    Marion Janssen-Quaadvliet is geen onbekende in de Bossche kunst scene. Haar werken zijn o.a. te zien bij het Oeteldonks Gemintemuzejum. Voor haar expositie bij BOEL selecteerde ze een groot aantal Bossche en Oeteldonkse schilderijen. We verkopen ook carnavalsemblemen van haar schilderijen. Van o.a. De Draak, Knillis & Hendrien (ze is er weer bij dit jaar!) en 'Onze Ouwe'.
  • Anastasia | schilderijen
    De van oorsprong Poolse Anastasia schildert al van kinds af aan. Bij BOEL toont ze een uitgebreide collectie schilderijen geïnspireerd op het Venetiaanse carnaval. Kleurrijk, feestelijk en vrolijk!
  • Albert Zomers | Duigenkunst
    Albert uit Berlicum maakt houten kunstobjecten van de duigen van wijntonnen uit de kelder van zijn vakantiehuisje in Hongarije. Hij laat zich hierbij inspireren door het boeddhisme (zenmeditatie) en dat zie je duidelijk terug in zijn werken.
De werken van Marion, Anastasia en Albert zijn nog tot en met 7 maart te zien en te koop bij BOEL.

Lees meer over de kunstenaars en hun exposities bij BOEL
Toines keuken boel bazaar Den Bosch
NIEUW: TOINES KEUKEN BIJ BOEL

It's official: we hebben een nieuwe chef!
Sinds 1 februari 2020 exploiteert Toine Bruggeman ‘Toines Keuken’ bij BOEL. Naast de lunchkaart maakt hij elke dag een heerlijke dagsoep voor 5 euro en een warme daghap voor 7 euro. Met uitsluitend pure en verse ingrediënten. Volg BOEL en Toines Keuken op Facebook voor de dag specials. Wij posten Toines dagsoep- en hap ook op Instagram.

Aanschuiven of afhalen kan (voorlopig) van di t/m za van 10h tot 18h bij BOEL op het Hinthamereinde 6 -8. Bestellen? Bel Toine en hij zorgt ervoor dat de maaltijd voor je klaarstaat: 06-46033961. Speciale dieetwensen of allergieën? Geef het bijtijds door en Toine maakt een maal op maat voor je!

COLLEGA CHEF GEZOCHT!
Toine exploiteert Toines Keuken nu van dinsdag t/m zaterdag bij BOEL. Hij wil de keuken echter delen met een andere chef. Die net als hij voor zichzelf wil beginnen, maar niet de middelen noch het geld heeft om een duur horecapand te huren in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Bij BOEL bieden we je de mogelijkheid om middels een instore constructie je eigen restaurant te starten of jouw vernieuwende foodconcept in de markt te zetten bij dé multi-creatieve hotspot van ‘s-Hertogenbosch. Interesse? Lees meer...
Copy of GEZOCHT_ (1)
Toines Keuken: lekker, puur, gezond en betaalbaar lunchen bij BOEL
BOELDOG BUDDY IS TERECHT EN BEWAAKT BRUGWACHTER KRIJN!
Help je mee met een bijdrage?
buddy
Damn, wat waren we bezorgd. Maar BOELdog Buddy is terecht! Diverse oplettende kijkers wisten waar hij zich bevond en wonnen daarmee een gratis lunch voor twee bij BOEL. Zie Facebook & Instagram...

Tijdens zijn vermissing heeft Buddy diverse vrienden gemaakt, waaronder sluismeester Krijn. Sterker nog: ze zijn BFF's! ♥

Crowdfunding voor Krijn
Het treurige nieuws is dat Krijn moet vertrekken, tenzij er genoeg geld ingezameld word om hem nog een jaartje te houden. Als sluismeester bij de Hinthamerbrug. Hiervoor is een crowdfunding gestart. Je kan online doneren, maar ook contant bij BOEL. Er staat een goudkleurige BOELdog-spaarpot bij de kassa waar je geld in kunt stoppen. Hier doe je niet alleen Krijn, maar ook Buddy een plezier mee. Als je goed kijkt, zie je hem in het brugwachtershuisje bij Krijn. In een verhuisdoos.

Leuk als je bijdraagt en een foto maakt! Je kan ons taggen op FB (@boel073) en IG (@boel073).
Fijne carnaval en tot snel bij BOEL!
Volg ons ook op:
facebook instagram linkedin website email 
MailPoet