BOEL bazaar
"Something old, something new, something made with love for you..."
winkelhieren support your locals boel bazaar
Oh, oh, oh, wat zijn er weer een boel leuke, handgemaakte kerstcadeautjes toegevoegd aan het assortiment! Om een voorbeeld te nemen aan onze benedenburen: het Woord van het Jaar in België is 'winkelhieren', ofwel shoppen bij lokale bedrijven en winkels. En daar staan wij vierkant achter. 'When you buy from a small business an actual person does a happy dance'. Zo ook bij BOEL.

Wil jij ook een lokale maker laten dansen, kom dan eens snuffelen bij ons op het Hinthamereinde in 's-Hertogenbosch. Grote kans dat je slaagt voor originele kerstpresentjes.


Naast handgemaakte producten heeft BOEL een uitgebreid assortiment brocante, vintage & upcyclede kleding, sieraden, decoratie, audio-apparatuur en uitzonderlijke curiosa.

Kortom, bij BOEL shop je originele en duurzame kerstcadeautjes van lokale makers, kunstenaars, designers en resellers. Winkelhieren dus. Hulde!

Come and see for yourself. Neem de tijd met een lekker bakkie koffie of thee. Je kijkt namelijk je ogen uit!
winkelhieren support your locals boel bazaar
Insta give aways boel bazaar
Wellicht heb je je aangemeld voor onze nieuwsbrief, omdat je niet op Facebook of Instagram zit en toch graag op de hoogte blijft van onze activiteiten. Top!

Neemt niet weg dat we je willen wijzen op de X-MAS GIVE AWAYS op Instagram. De maand december staat in het teken van geven om en aan elkaar. Daar dragen wij graag aan bij met X-MAS GIVE AWAYS. De komende tijd verloten we diverse originele presentjes van lokale makers. Eentje voor jou én eentje voor een ander. Met andere woorden: je kunt iemand nomineren, maar je krijgt zelf ook een cadeau. Leuk, toch? Volg ons op Instagram en doe mee!
Add a heading (15)
Elke maand bieden we met de kunstwissel een podium aan opkomende kunstenaars, designers en fotografen. In december tonen de volgende drie artiesten hun werken bij BOEL:
  • Sanscreen - Robotart
    Onder het pseudoniem 'Sanscreen' maakt Bosschenaar Sander Dirks (1977) zijn robotart. Deze portretten, een soort artistieke liefdesbabies tussen robots, jaren '80 scifi en #iseefaces, worden geboren uit liefde voor popart, streetart en graffiti.
  • Vervue - Sand Seeing
    Vervue is een project van een Bossche veelkunner/kunstenaar. Hij maakt afdrukken in fijn zand dat op een lichtbak ligt. Hierdoor ontstaat een spel tussen licht en donker. Psychedelisch voer. Bij BOEL presenteert hij 12 unieke ingelijste Sand Seeing stills.
  • Jana Oddens - Rust in de Raas
    "Terwijl ik word geconsumeerd door het 'gaan' ben ik opzoek naar de rust. Door middel van stilstaand en bewegend beeld wil ik deze rust doorgeven aan anderen, zodat ook zij innerlijke rust kunnen ervaren."
Lees meer over de kunstenaars...
Kunstwissel boel bazaar Den Bosch expositie
one and one makes two
Geef om en aan elkaar. Daar draait het wat ons betreft om. Niet alleen in de feestmaand december, maar elke dag van het jaar! Deze gedachte delen we met de Bossche kunstenaar Frank Willems. En omdat wij zijn initiatief een warm hart toedragen zijn de #oneandonemakestwo sweaters nu ook verkrijgbaar bij BOEL:

Koop voor € 59,99 een limited edition art sweater voor jezelf én een voor een dakloze stadsgenoot. That's the spirit! Lees meer over Franks initiatief...
one and one makes two frank willems
Extra koopavond Boel bazaar Den Bosch
Speciaal voor de last minute shoppers zijn we zondag 22 december a.s. van 12h tot 19h geopend.
En omdat muziek stimuleert draait DJ MKultra-J tussen 17h en 19h oldskool funky & latin beats.


Swing when you're shopping!
extra koopavond boel bazaar den bosch
makersmiddag boel bazaar

MEET THE CREATIVES

Morgen, op zaterdag 21 december, vindt de derde editie van de Makersmiddag plaats. Dit keer staat alles in het teken van Kerstmis. BOEL huisvest bijna 60 lokale makers, designers, kunstenaars en fotografen. Tijdens de Makersmiddag laten ze niet alleen hun gezicht, maar ook hun werkwijzen zien.

Kom langs en laat je inspireren, stel vragen en doe mee met mini-workshops. Ze delen graag hun passie en creatieve skills met je.

DEMO BELLY-QI-DANCE!
Vanaf 5 januari 2020 geeft Dhyana een drietal workshops Belly-Qi-Dance bij BOEL: genieten van levensenergie, genieten van vrouwelijke sensualiteit en jezelf hiermee voeden. Naast gezond eten zijn qi-gong, buikdans, vrije dans en meditatie de meest voedende ingrediënten in haar leven. In Belly-Qi-Dance komen ze op een heerlijke manier samen en vullen ze elkaar aan. Graag wil ze dit met jullie delen! Als introductie op de workshops verzorgt Dhyana morgen rond 13h een demonstratie. Ze voert een dromerige dans op in de sfeer van 1001 nacht en sluit af met een feestelijk nummer. Ze zal ook wat basisbewegingen uitleggen waaraan je mee kunt doen. Je kunt je nog aanmelden voor de workshops op zondag 5 januari, 2 februari en/of 8 maart. Lees meer....

De toegang is gratis.
makersmiddag boel bazaar
6
In de volgende nieuwsbrief lees je o.a. over de lezing over Drie Koningen & Jheronimus Bosch en de Literaire Middag van 'Kermis in de Hel' op zondag 26 januari 2020.
Tot slot nog onze gewijzigde openingstijden tussen kerst en oud & nieuw:
25 december: gesloten
26 december: gesloten
27 december: geopend van 13h tot 18h
31 december: geopend van 10h tot 17h
1 januari 2020: gesloten

Tot gauw bij BOEL!
Volg ons ook op:
facebook instagram linkedin website email 
MailPoet