BOEL bazaar weekly
BOEL WEEKLY, voor je wekelijkse dosis inspiratie
BOEL goes Africa
De gehele maand november staat in het teken van Afrika bij BOEL. Met kunst, curiosa, ambacht, cultuur, literatuur, fairtrade, muziek, lezingen, eten en drinken (waaronder een Marokkaanse high tea). Er is ook een speciale hoek ingericht met eerlijke, handgemaakte kado-artikelen, sieraden en accessoires van o.a. Irmade, Liedje Design, Love Nature Child & Youth Foundation Oeganda, Moses Amuom en Producentenreizen Kenia.

Lees meer over de Afrika-maand...
Kunstwissel Boel bazaar Den Bosch
Landelijk atelierweekend
Tijdens de Nationale Kunstweek 2019 vindt op 16 en 17 november het Landelijk Atelierweekend plaats. Honderden beeldend kunstenaars, ateliers en kunstcollectieven in heel Nederland openen hun deuren voor het publiek, waardoor je een uniek kijkje achter de schermen krijgt bij het creëren van kunstwerken. Ook worden extra activiteiten georganiseerd zoals workshops, exposities en demonstraties. Zo ook bij BOEL!

Kunstwissel
Met de kunstwissel bieden we namelijk elke maand exposure aan 4 lokale (beeldend) kunstenaars en fotografen. Hun exposities zijn de gehele maand tijdens onze reguliere openingstijden gratis te bezoeken. Tijdens het Landelijk Atelierweekend zijn ze aanwezig om te vertellen over hun werk. In november zijn dit:
Daarnaast zijn ook de werken van Karen Broeren (abstracte landschapjes), Arno Stas (aquarellen en etsen), Danielle Bouman (originele illustraties en zeefdrukken), Ingeborg Steenhorst (natuur- en landschapsfotografie) en Cor Schaalje (schilderijen van Hollandse landschappen) de hele maand te zien in The Green Room.

Makersmiddag
Op zaterdag 16 november van 12h tot 17h vindt tevens de 2e editie van de Makersmiddag plaats. Ontmoet de makers, laat je inspireren door hun verhalen & werkwijzen en volg mini-workshops. Lees meer...
Landelijk atelierweekend Boel bazaar Den Bosch
Diva Bingo boel bazaar
In navolging van de eerste editie van BOEL BINGO organiseren we op vrijdag 15 november van 19.30h tot ca. 22.30h een DIVA BINGO bij BOEL. Dit keer gaan we over the top met een DeLuxe editie: inclusief 3 drankjes, onbeperkt hapjes en kans op exclusieve, handgemaakte kado-artikelen van onze makers en prijzen van o.a. Rituals, Rivièra Maison en LUSH.

Dompel je onder in weelderige sferen in een excentrieke omgeving. Bij BOEL bazaar dus. Wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt!

Bestel je tickets vóór 11-11, zodat je zeker bent van een plekje. En dan weten wij ook hoeveel oesters en champagne we moeten inslaan ;) Dit kan via de ticketlink of via pin in de winkel op het Hinthamereinde. De prijs is € 35,- voor een avondvullend programma.

Heel graag tot 15 november!

BESTEL TICKETS
diva bingo boel bazaar den bosch
Marokkaanse high tea boel bazaar

BOEL GOES AFRICA: MAROKKAANSE HIGH TEA


In het kader van de Afrika-maand kan je op zaterdag 23 november van 15h tot 17h genieten van een geheel verzorgde Marokkaanse high tea door Moon's T bij BOEL. Met onbeperkt thee en een keur aan hartige en zoete hapjes

Dit alles voor slechts € 19,50 p.p. all in. En dan ben je zeker 2 uur onder de pannen.
Het aantal plekken is beperkt, dus reserveer zeker vóór 16 november!

Boeken kan alleen online.

NB! Omdat het om authentieke gerechten gaat, is het lastig om rekening te houden met bepaalde dieetwensen. Veel hapjes zijn vegetarisch, dat wel. Lees meer over de Marokkaanse high tea...

Marokkaanse high tea boel bazaar
Add a heading (8)

EXTRA GEOPEND OP MAANDAG 11-11

Het is bijna 11-11! Heb je nog een jèske nodig, kom dan eens langs bij BOEL. De uniformjassen van Oeteljeske zijn dé bom. Origineel, warm en hartstikke duurzaam (want afkomstig van defensie). Ze zijn er in allerlei uitvoeringen, kleuren en maten. Zowel 'kaal' als compleet gepimpt. Voor dames, heren én kiddo's. Ook heeft Oeteljeske een breed assortiment emblemen en accessoires als erekoorden en Oeteldonkse sjaals. Exclusief verkrijgbaar bij BOEL.

Druk, druk, druk? Relax! Voor al je last minute aankopen zijn we maandag 11 november extra geopend van 10h tot 14h.
Oeteljeske boel bazaar

PAK JE PODIUM: SJOERD VAN HEESCH (PIANO)

BOEL biedt een podium en etalage aan allerhande creatives. Zoals lokale makers, kunstenaars en fotografen. Maar ook aan muzikanten, zangers en kleinkunstenaars. Wil jij je ook presenteren aan een groter publiek? PAK JE PODIUM!

Morgen, op zondag 10 november van 15h tot 17h, pakt Sjoerd van Heesch zijn podium bij BOEL. Kom kijken, luisteren en laat je verwonderen door deze baas op piano!

“Hoi, ik ben Sjoerd van Heesch uit Waalwijk waar ik al 23 jaar woon. Als kind begon ik met een sopraan blokfluit. Ik raakte echter snel verveeld en stapte over op keyboard Casio, één van de de eerste voor thuisgebruik. Vervolgens nam ik vanuit huis lessen op een Yamaha keyboard. Daar ben ik nooit meer van afgestapt en heb toen 16 jaar les gevolgd." Lees meer over Sjoerd...

Gratis entree.
Sjoerd van Heesch pak je podium Boel bazaar
horecapartner boel bazaar

BEN JIJ ONZE NIEUWE HORECAPARTNER?

BOEL bazaar is een multi-creatieve concept store. Naast shops-in-shop met unieke kadootjes van lokale makers vind je er wisselende exposities van opkomende fotografen en kunstenaars, vintage & curiosa, een podium voor optredens, workshops (en betaalbare ruimtes die je daarvoor kunt huren), flexwerkplekken, een leer- en werkpark i.s.m. stichting Voor Elkaar Aan De Slag (VEADS) en...(h)eerlijk eten & drinken voor een schappelijke prijs.

Voor het laatste zijn we dringend op zoek naar een horecapartner die het instore foodconcept wil vormgeven en uitbaten.

JIJ:
  • bent een ambitieus en creatief persoon/duo óf een sociaal-maatschappelijk initiatief gericht op talentontwikkeling van jongeren of mensen met een (arbeids)beperking, zoals Brownies & Downies
  • droomt van een eigen restaurant, maar hebt niet het vermogen om zelf een pand te huren
  • ziet het als een uitdaging om een vernieuwend instore food concept op de kaart te zetten
  • hebt ervaring als horecakok
  • bent bekend met hygiënecode HACCP
  • bent creatief, innovatief, sociaal én commercieel
  • kan ook lekkere vega(n) gerechten bereiden
  • bent zelfstandig (ZZP) of wil dat worden.
Bij BOEL bieden we je de kans om tegen zéér gunstige voorwaarden en met weinig financieel risico je droom te verwezenlijken. Je start als het ware je eigen 'toko' binnen BOEL. Interesse? Mail naar info@boel.nl voor meer informatie of bel Monique: 06 – 51523405.
Horecapartner gezocht boel bazaar
Tot gauw bij BOEL!
Volg ons ook op:
facebook instagram linkedin website email 
MailPoet