BOEL bazaar
"Something old, something new, something made with love for you..."

MUZIEK VEILINGSHOW OP INSTAGRAM & FACEBOOK LIVE !


Na de Vintage Veilingshow en de Veads Veilingshow gaan we vanavond om 20.00 uur LIVE op Insta en Facebook met de Nick & Mo Muziek Veilingshow!

Wat kun je verwachten? Bijzondere collectables op vinyl (lp's & singles), vintage audio-apparatuur, platenspelers, radio's, versterkers, speakers, neonverlichting, muziekinstrumenten (o.a. akoestische gitaren) etc. etc.

Collectors items op vinyl
We hebben een aantal zéér bijzondere collectors items op vinyl geselecteerd, waaronder gesigneerde lp's van Liesbeth List & Ramses Shaffy, CAN uit Italië en David Bowie's Ziggy Stardust uit Canada. Maar ook zeldzame albums van Jimi Hendrix, The Smiths, Tom Petty and the Heartbreakers, Tom Waits, The Velvet Underground, Nina Simone, The Roots of the Greatful Dead etc. etc.


Kadootjes voor geïsoleerde ouderen
Tussendoor kan je wederom kadootjes (met een handgeschreven kaartje) voor 5 euro kopen voor geïsoleerde bewoners van woonzorgcentra in 's-Hertogenbosch. Dit keer verrassen we bewoners van woonzorgcentrum Zuiderschans in 's-Hertogenbosch. Eerder gingen er al zo'n 200 leuke attenties naar Antoniegaarde en Eemwijk.

RAAD HET INTRO QUIZZZZZZZZ: TOP 5
Verwacht ook dit keer weer een boel flauwe moppen, maar maak je ook klaar voor de 'Raad het intro'-quizzzzzzz! Influencert Nick van der Schoot speelt vijf intro's van willekeurige nummers op piano. Van pop tot klassiek. Raad de plaat en win een ereplaats in de BOEL INTRO TOP 5 met het aantal seconden en je naam.

De Muziek Veilingshow vindt dit keer zowel op Insta als op Facebook LIVE plaats, dus tune in als je een muziekfreak bent en te gekke items wilt scoren. En Boer Zoekt Vrouw wilt ontwijken :)

De Veilingshow duurt maximaal tot 22.00 uur.

P.s. volg ons op Instagram & Facebook
Veilingshow Boel bazaar muziek

Ruim 100 kadootjes voor bewoners woonzorgcentrum Eemwijk


And off they go! Jacqueline, coördinator vrijwilligers bij Van Neynsel, kwam gisteren 35 kadootjes voor de bewoners van woonzorgcentrum Eemwijk 's-Hertogenbosch ophalen. Dit is nog maar een deel, want tijdens de Veads Veilingshow (i.s.m. stichting Voor Elkaar Aan De Slag) van afgelopen woensdag zijn nog eens 70 kadootjes voor Eemwijk verkocht!

"We gaan een aangepaste bingo voor ze organiseren. Heel hartelijk bedankt voor dit warme gebaar", aldus Jacqueline.

Vanavond om 20.00 uur is de Nick & Mo met de Veilingshow: Muziek! op Insta & Facebook LIVE. Tussendoor kan je weer kadootjes à 5 euro kopen, dit keer voor de ouderen in woonzorgcentrum Zuiderschans. Doe je mee? Leuk! ❤️
kadootjes ouderen zorgcentrum Eemwijk Den Bosch
Jacqueline van Van Neynsel: "Hartelijk bedankt voor dit warme gebaar!"

WE'RE STILL OPEN


We zijn nog steeds open op het Hinthamereinde. Wel hanteren we een streng deurbeleid volgens de richtlijnen van het RIVM. Voel je welkom, maar houd je alsjeblieft aan de regels. Dat doen wij ook. Voor jouw en onze veiligheid.

Onze openingstijden:
Ma - gesloten
Di t/m za - van 10h tot 18h
Zo - van 12h tot 17h
voorzorgsmaatregelen corona boel bazaar
Zorg goed voor jezelf en voor elkaar, ook op afstand ♥
Volg ons ook op:
facebook instagram linkedin website email 
MailPoet