BOEL bazaar

CORONA UPDATE

De hele wereld is in de ban van het coronavirus. Veel mensen blijven terecht thuis om verdere verspreiding te voorkomen. Onze veiligheid en gezondheid staan tenslotte voorop. Afgelopen zondagavond ging de horeca op slot en de retail wacht mogelijk hetzelfde lot. Wat betekent dit voor BOEL?

Zolang het kan en mag blijft de winkel open. Wel hebben we de volgende maatregelen getroffen:
  • Alle 'contactpunten', zoals de deurklinken, het pinapparaat, het koffieapparaat en het toilet worden na elk gebruik gereinigd.
  • 'PIN only' en het liefst contactloos. We hebben überhaupt geen contant geld in huis.
  • We delen ontsmettingsdoekjes uit om je handen te reinigen.
  • Alle medewerkers van BOEL dragen mondmaskers
  • We laten niet meer dan 20 bezoekers toe, zodat we voldoende afstand kunnen garanderen. Dit moet wel lukken op ruim 500m2 ;)

AFHAALHAPPEN OP ZATERDAG EN ZONDAG
Lunchen bij BOEL is voorlopig niet mogelijk. Op vrijdag en zaterdag kan je wel afhaalmaaltijden bestellen bij chef Toine. Op Facebook en Instagram zie je welke lekkere verse afhaalhappen hij voor je maakt. Thuis bezorgen doen we in overleg.

SUPPORT YOUR LOCALS:
BESTEL ONLINE VIA BOEL BONTE SHOWROOM!

BOEL bazaar huisvest tientallen shops-in-shop van lokale makers en (creatief) ondernemers. Vanzelfsprekend is het een stuk rustiger in de winkel en dat gaat ons en iedereen die bij ons shopruimte huurt niet in de koude kleren zitten. We hebben (nog) geen webwinkel, maar wel...BOEL BONTE SHOWROOM! Op Facebook en Instagram presenteren we artikelen van onze deelnemers die je via een comment of info@boel.nl kunt bestellen. Wanneer je iets bestelt krijg je van ons een betaalverzoek en wij sturen het naar je op. Support your locals in deze moeilijke tijd!
Boel bazaar den bosch voorlopig open coronavirus
gratis ansichtkaarten boel bazaar den bosch corona
STUUR EEN BEETJE MET EEN GRATIS KAARTJE

Omdat veel mensen sociaal geïsoleerd zijn, bieden onze makers tijdelijk gratis ansichtkaarten aan. Stuur bijvoorbeeld een beetje liefde naar een eenzame oudere of geef een kaartje af bij het ziekenhuis voor het verplegend personeel. Kleine moeite, groot plezier!

Je kan een kaartje ophalen bij ons op het Hinthamereinde 6-8, zolang de voorraad strekt. Voor ieders veiligheid houden we ons strikt aan de voorschriften van het RIVM.

Met dank aan o.a. Fototypo, Vlekkendingen, Bella's handmade design, Yon Prüst, Marjon Zijlstra Fotografie, Anama Vormgeving, Evelien Tijdink en VanNelleke Ilustraties voor het aardige gebaar
BOEL EVENT COVER NEW (2)
EXPOSITIES IN MAART
Elke maand bieden we met de kunstwissel een podium aan lokale kunstenaars, designers en fotografen. Tot en met 14 april tonen de volgende helden hun werken bij BOEL:
  • Albert van Osch - schilderijen, etsen, tekeningen en aquarellen
  • Piekunst (Annemiek van Egmond)- abstracte schilderijen, decoratie en meubels
  • Ima van Bergen - kleurrijke schilderijen
VIRTUELE EXPOSITIE
Vanwege het coronavirus werken we momenteel aan een virtuele expositie. Deze verschijnt zéér binnenkort te zien op Instagram en Facebook, dus volg ons om het fantastische werk van Albert, Annemiek en Ima digitaal te bekijken en kopen. Ze verdienen het!

Lees meer over de kunstenaars en hun exposities bij BOEL
kunstproject pimp de mees boel bazaar den bosch minitopia
KUNSTPROJECT 'PIMP DE MEES' IN STRIJD TEGEN DE EIKENPROCESSIERUPS

Door alle perikelen rondom het coronavirus zouden we haast vergeten dat de eikenprocessierups binnenkort weer uit zijn ei kruipt... (oh ja, jeuk!)

Mezenkastjes
Veel gemeentes hebben al honderden zo niet duizenden mezenkastjes verstrekt om het akelige jeukbeest op natuurlijke wijze uit te roeien. Kool- en pimpelmezen zijn namelijk dol op de eikenprocessierups, maar door de groeiende ‘verstening’ hebben ze amper nog plek om te broeden. Laat staan dat ze zichzelf en hun kroost fastoenlijk kunnen voeden. Door nestkastjes te plaatsen en voor meer groen te zorgen helpen we niet alleen de mezen, maar ook onszelf.

Kunstproject PIMP DE MEES
Met het kunstproject ‘PIMP DE MEES’ willen we hieraan een ludieke en creatieve bijdrage leveren. De Gemeente 's-Hertogenbosch was zo vriendelijk om ons 20 mezenkastjes te geven. Deze worden momenteel getransformeerd tot kunstobjecten door lokale makers.

Expo & Minitopia
Als alles meezit, zijn alle ‘kunstkastjes’ half april te bewonderen bij BOEL en daarna worden ze opgehangen aan de gevel van Stijn Mertens, trotse eigenaar van STinyHouse in Minitopia Poeldonk in ‘s-Hertogenbosch. Hij koos ervoor om kleiner te gaan wonen op een braakliggend gebied en zijn zelfgebouwde ‘Stiny House’ beschikbaar te stellen aan de natuur.

Read all about it!

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Volg ons ook op:
facebook instagram linkedin website email 
MailPoet