Nieuwsbrief header
De Weekly die je niet wilt missen, omdat er nu eenmaal een boel gebeurt bij BOEL!
shops BOEL bazaar

ONTMOET DE MAKERS


Elke week verwelkomen we nieuwe makers en resellers bij BOEL, waardoor het assortiment groeit en bloeit. Graag stellen we er weer enkelen aan je voor:

  • Nelleke van VanNelleke Illustraties tekent de mooiste bloemen & beestjes. Sinds deze week zijn haar posters en kaarten verkrijgbaar bij BOEL.
  • Erik de Vries runde lange tijd een antiekwinkel in de Hinthamerstraat. Tegenwoordig verkoopt hij zijn bijzondere antiquiteiten & curiosa bij ons op het Hinthamereinde.
  • Heleen heeft in haar leven heel wat vintage en retro items verzameld. Zoveel zelfs dat ze een groot deel van haar verzameling verkoopt bij BOEL onder de naam 'Vintage Fun'.
  • Wies&Ies maken 'Wan of e kaind' Bossche rokken van afgedankte jurken. Hartstikke hip, duurzaam en betaalbaar. Daarnaast verkopen ze handgemaakte (vloer)kleden en mooie tweedehands kleding.
  • Irma van Het SiertJe heeft handgemaakte sieraden voor elke gelegenheid. Sieraden die bij je passen, met passie vervaardigd in 's-Hertogenbosch.
  • De Nederlandse Ben en zijn Venezolaanse echtgenote Charita ontvluchtten het corrupte en door armoede geteisterde Venezuela waar ze 30 jaar woonden en werkten. Met de opbrengst van hun prachtige sieraden, gemaakt van de hoorns van koeien, buffels en stieren (een afvalproduct van de Venezolaanse vleesindustrie), houden ze de lokale makers in leven. Reden temeer om de bijzondere creaties van Cachoggi Byoux te kopen ♥

JOUW CREATIES VERKOPEN BIJ BOEL?

Vanaf 25 euro excl. BTW per maand huur je een schap, stelling of unit van enkele vierkante meters. Dus maak je zelf kleding, hoeden, tassen, accessoires, urban apparel, sieraden, upcycled goods, lokale delicatessen, dranken (tot 15% alcohol), woonaccessoires etcetera: we gladly sell your stuff! Lees meer...
BOEL FB EVENT COVER (17)

DIGITAAL PLANTENSPREEKUUR

Voelt jouw orchidee of ficus zich niet zo lekker? Dr. Green van The Green Bar weet raad! Elke donderdag van 16h tot 17h kan je terecht op het plantenspreekuur bij BOEL.

Wegens vakantie houdt Dr. Green op donderdag 1 augustus a.s. digitaal spreekuur via Facebook. Stel je vragen in de comments, liefst met een duidelijke foto en omschrijving van het euvel. Met de tips van Dr. Green is jouw groene vriendje zo weer op de been!

NB! Op donderdag 8 augustus tussen 16h en 17h kan je Dr. Green weer persoonlijk ontmoeten bij BOEL. Is de patiënt te groot om mee te nemen, maak er dan een foto van.

kilo sale boel bazaar

SCOOR TWEEDEHANDS MERKKLEDING PER KILO

O-M-G, zet je schrap voor de KILO SALE van BIEN op zaterdag 3 en zondag 4 augustus bij BOEL. Voor slechts 10 euro per kilo koop je de mooiste tweedehands merkkleding voor dames.

Wil je nog bijzondere zomerparels scoren, zorg dan dat je zaterdag 3 augustus om 10h op de stoep staat om aan te vallen. De KILO SALE duurt zolang de voorraad strekt.

Oh ja, de allerlaatste stukken worden gedoneerd aan een goed doel.

Leuk als je komt!
Kaat de Waele Boel bazaar

LOKAAL VEGA(N) LUNCHEN BIJ KAAT

Het is komkommertijd, nee, pruimentijd, neen bramentijd! Of nog beter: alles tegelijk! Op de Graafse Akker en in menig moestuin is het volop oogsttijd. En chef KAAT maakt er de (h)eerlijkste gerechten van.

Midden in de zomer, vakantie bijna om of bijna daar. Er is altijd wel iets te vertellen! En hoe kan je dat beter doen dan bij een lekkere lokale lunch of koffie/thee met iets warms uit de oven. En intussen kan je ook nog rondkijken en leuke dingen scoren bij lokale creatievelingen en kunstenaars bij BOEL.

KAATS menu voor komende dinsdag (van 10h tot 18h):
- komkommersoep met brood en bloemetjesboter (€4) (vega, soep ook vegan).
- broodjes babaganoush en verse rauwkost (€5)
- maaltijdsalade vers van het land (€7)
- bramen en/of pruimenclafoutis (€3)
- vegan yoghurt met warme pruimen en kokossnippers (€3)
Alles is biologisch en zoveel mogelijk vers en lokaal geoogst.

Kom je ook lunchen, kletsen, vakantiefoto's en verhalen uitwisselen? Wees welkom!
Je kan ook een maaltijd afhalen. Breng dan zelf een bakje mee!

Tot gauw bij BOEL bazaar!
ma - gesloten | di t/m za 10h - 18h | zo 12h - 17h
Volg ons ook op:
facebook instagram linkedin website email 
MailPoet