Nieuwsbrief header
De Weekly die je niet wilt missen, omdat er nu eenmaal een boel gebeurt bij BOEL!
Boel jazz
BOEL jazz summer sessions

BOEL JAZZ REPORT

Afgelopen zondag vond de eerste editie van de BOEL JAZZ summer sessions plaats. Diverse jazzmuzikanten kwamen naar BOEL om te spelen en improviseren. En het publiek genoot met volle teugen. Zo ook de piepjonge Amon, die naar voren werd gehaald en zijn 'band debuut' beleefde op het podium!

Wegens succes hebben we de volgende BOEL JAZZ summer session gepland op zondag 4 augustus van 14h tot 17h. Neem je instrument mee en kom jammen. Of zingen. Of luisteren. De toegang is gratis.

GEZOCHT: blazers! Want die schitterden in afwezigheid tijdens de eerste editie...

COME OUT & PLAY!

P.s. bekijk alle foto's van de eerste sessie op de site.
BOEL FB EVENT COVER (18)

MEET THE MAKERS


Elke week verwelkomen we nieuwe talentvolle makers en resellers, waardoor het assortiment groeit en bloeit. Heel spannend voor de meesten, maar bij BOEL krijgen ze het podium en vertrouwen dat ze verdienen.

Zo trok Marijke van Mary's Dreams (eindelijk) de stoute schoenen aan, omdat iedereen zei dat ze iets met haar handgemaakte tassen moest doen. En jawel, ze zijn te koop bij BOEL!

Ook nieuw in het assortiment:
  • de handgemaakte sieraden van Noelia van Typical Gifts. Meer mooie accessoires, zoals Alpaca sjaals, zijn onderweg naar BOEL
  • de bijzondere sieraden van Abbey Je kan zelfs een set oorbellen winnen! Kom langs, vul je gegevens in en wie weet, kom jij op 22 juli als winnaar uit de bus
  • de wenskaarten met broche en schattige bijtringen met gehaakte konijnenoren van Anama,
  • de teksten & spreuken van Letter Puh, gemaakt van letters van spelletjes en letterbakken. Daarnaast vind je gestippeld deco-servies van Imkes hand bij BOEL

JOUW CREATIES VERKOPEN BIJ BOEL?

Vanaf 25 euro excl. BTW per maand huur je een schap, stelling of unit van enkele vierkante meters. Dus maak je zelf kleding, hoeden, tassen, accessoires, urban apparel, sieraden, upcycled goods, lokale delicatessen, dranken (tot 15% alcohol), woonaccessoires etcetera: we gladly sell your stuff! Lees meer...
BOEL FB EVENT COVER (17)

NIEUW: PLANTENSPREEKUUR

Voelt jouw orchidee of ficus zich niet zo lekker? Dr. Green van The Green Bar weet raad! De komende 2 maanden kan je elke donderdag tussen 16h en 17h uur terecht op het plantenspreekuur bij BOEL. Ook vanmiddag! Gratis en voor niks.

Is de patiënt te groot om mee te nemen, maak er dan een foto van. Met de tips van Dr. Green is jouw groene vriendje zo weer op de been!

Zien we je straks?
Add a heading (10)
BOEL workshops the green room

WORKSHOPRUIMTE TE HUUR

Bij BOEL bazaar kan je diverse betaalbare ruimtes huren voor workshops, trainingen, seminars en lezingen. Check de agenda voor alle geplande activiteiten of organiseer je eigen event bij BOEL. Van yoga en poëzie tot fotografie en boekpresentaties; voor elke creatieve activiteit hebben we een geschikte plek!

THE GREEN ROOM

Zo hebben we The Green Room van 6,5 m x 4 m, die flexibel in te delen is (met of zonder tafels en stoelen) en geschikt is voor max. 10 personen (zitcapaciteit). De ruimte is voorzien van zachte vloerbedekking, 2 deuren en 3 ramen (met gordijnen). The Green Room is te huur voor:
  • 15,- per uur excl. BTW
  • 50,- per 4 uur excl. BTW
  • 80,- per 8 uur excl. BTW
De prijzen zijn voor de ruimte, inclusief kannen koffie, kraanwater en thee. En faciliteiten als een whiteboard, beamer en projectiescherm. Voor een meerprijs kunnen we een (h)eerlijke lunch laten verzorgen door onze chefs Kaat van Appelblauwzeegroen (di van 10h tot 18h), Sylvana van SylSoulFood (wo t/m za van 10h – 18h) of Soraya van Zonder Zonde (zo van 12h – 17h).

The Green Room is te huur van di t/m za van 10h tot 18h en op zo van 12h tot 17h. BOEL hanteert de reguliere winkelopeningstijden en is dus ’s avonds gesloten. Afwijkende tijden zijn daarom alleen in overleg. Reserveer of vraag meer info aan over The Green Room
BOEL Bingo

KIEN!

Jawel mensen, we gaan oldskool 'kienen' bij BOEL! En wel op zondag 28 juli van 14h tot 16.00h.

Onder leiding van quizmaster Nick van der Schoot en zijn lieftallige assistente Melissa van Aken maak je kans op unieke prijzen. Geen goedkope prullen, maar bijzondere, handgemaakte, upcyclede, (h)eerlijke, vintage, retro en duurzame artikelen. Beschikbaar gesteld door onze makers, resellers en chefs. En reken op een hoop slappe klets en 'foute' muziek.

Deelname: 5 euro voor 4 rondes
Te pinnen bij binnenkomst (geen cash aanwezig!)

Klik op 'GAAT' op Facebook of meld je aan via info@boel.nl met je naam, telefoonnummer, mailadres en het aantal deelnemers. Dan weten wij en Zonder Zonde waar we op kunnen rekenen qua eten en drinken.

Wij zeggen: meedoen! :)
Tot gauw bij BOEL bazaar!
ma - gesloten | di t/m za 10h - 18h | zo 12h - 17h
Volg ons ook op:
facebook instagram linkedin website email 
MailPoet