Nieuwsbrief header
De Weekly die je niet wilt missen, omdat er nu eenmaal een boel gebeurt bij BOEL!
kunstwissel BOEL

NEW ART

In de maand juli en augustus presenteren liefst 4 nieuwe (amateur)kunstenaars / fotografen hun werk bij BOEL.
  • Beeldend kunstenaar / fotografe Shirley Welten toont de analoge foto's van haar reis door Oost-Europa
  • JaJaFrank exposeert met een uitgebreide collectie illustraties met 'Saartje' in de hoofdrol. Daarnaast vind je enkele glaskunswerken van zijn hand in de winkel
  • Thea Pigmans (Theeke's Kwastwerk) kleurrijke schilderijen zijn te bewonderen in de kunstkelder
  • En Marjo van Balen presenteert een selectie van haar love shoots, straat- en architectuurfotografie
De expo is te bezoeken tijdens de reguliere openingstijden van BOEL: di t/m za 10h tot 18h en zo 12h tot 17h. Op maandag zijn we gesloten.

Ook meedoen aan de kunstwissel? Deelname is de eerste maand gratis. Pas als je iets verkoopt berekenen we een bescheiden commissie van 25%. Houd wel rekening met een wachttijd!
BOEL FB EVENT COVER (15)

MEET THE MAKERS


Elke week verwelkomen we nieuwe makers en hun creaties bij BOEL. Neem nu kunstenaar Erik van de Wiel Zijn kunstobjecten presenteert hij over een poosje, maar je kunt je wel al vergapen aan zijn uitzonderlijke collectie antiek & curiosa die hij dagelijks aanvult. Meer retro hebbedingen vind je bij Vintage & Fun van Heleen en voor unieke vintage kleding, schoenen, tassen en sieraden kan je je uitleven bij Twenty2Seven van Lieke.

Nieuw in het assortiment handgemaakte sieraden zijn de natuurlijke armbanden van Totem Creaties (Emy) en de floral byoux & decoraties van 27ideas (Diede).

Heel duurzaam is DASJE (Duurzaam Alternatief Schuursponsje) van Lenneke, gehaakt van jute of hennepgaren. DASJE kan in de was en uiteindelijk in de groenbak of op de composthoop. Goed bezig!

En met trots presenteren we de enige echte Bossche Koek van Koekhuys Jan de Backer in een uniek Jheronimus Bosch-blik. Exclusief verkrijgbaar bij BOEL!

JOUW CREATIES VERKOPEN BIJ BOEL?

Vanaf 25 euro excl. BTW per maand huur je een schap, stelling of unit van enkele vierkante meters. Dus maak je zelf kleding, hoeden, tassen, accessoires, urban apparel, sieraden, upcycled goods, lokale delicatessen, dranken (tot 15% alcohol), woonaccessoires etcetera: we gladly sell your stuff! Lees meer...
BOEL JAZZ summer sessions

JAZZ JAMMIN'

Ga je binnenkort op vakantie? Heerlijk, enjoy! :)

Blijf je in de buurt en houd je van of speel je graag jazzmuziek? COME OUT & PLAY!

Op zondag 14 juli a.s. organiseren we de eerste BOEL JAZZ summer session van 14h tot 17h. Neem je instrument mee en kom jammen onder begeleiding van pianist Nick van der Schoot. Of kom luisteren, kan ook. De toegang is gratis.

P.s. Buddy is ook van de partij.
BOEL Bingo

KIEN!

Jawel mensen, we gaan oldskool 'kienen' bij BOEL! En wel op zondag 28 juli van 14h tot 16.00h.

Onder leiding van quizmaster Nick van der Schoot en zijn lieftallige assistente Melissa van Aken maak je kans op unieke prijzen. Geen goedkope prullen, maar bijzondere, handgemaakte, upcyclede, (h)eerlijke, vintage, retro en duurzame artikelen. Beschikbaar gesteld door onze makers, resellers en chefs. En reken op een hoop slappe klets en 'foute' muziek.

Deelname: 5 euro voor 4 rondes
Te pinnen bij binnenkomst (geen cash aanwezig!)

Klik op 'GAAT' op Facebook of meld je aan via info@boel.nl met je naam, telefoonnummer, mailadres en het aantal deelnemers. Dan weten wij en Zonder Zonde waar we op kunnen rekenen qua eten en drinken.

Wij zeggen: meedoen! :)
Add a heading (11)

AGENDA

Er gebeurt een boel bij BOEL. Check de agenda of Facebook voor alle activiteiten.


Enkele terugkerende activiteiten:
Gal-anda Sound Yoga

SOUND YOGA

Elke woensdagmiddag van 16.30h tot 17.30h

De leuke (van oorsprong Duitse) Art Witch Petra van
Gal-Anda verzorgt elke woensdag Hatha yogalessen met klankschalen bij BOEL. Verwacht een milde vorm van yoga (dus voor iedereen toegankelijk) met een extreem helende werking van de Tibetaanse klankschalen. Te bizar voor woorden.

Je kunt je hiervoor aanmelden via info@boel.nl onder vermelding van Sound Yoga.
Free Style Solo Salsa

FREE STYLE SALSA WITH CHARITA!
Elke dinsdagochtend van 11h tor 12.30h


Ze maakt niet alleen de meest waanzinnig mooie sieraden CACHOGGI ART BIJOUX, maar is ook een salsa queen in hart en nieren. De Venezolaanse Charita Corrales (Charo) is een Celia Cruz impersonator en entertainer eerste klas. Zonder pasjes en choreografie neemt ze je mee op een authentieke salsa trip vol verhalen en passie voor de muziek. Doe je mee?

Deelname kost 10 euro p.p. en je kan je opgeven via info@boel.nl onder vermelding van Salsa. Zien we je dinsdag? Leuk!
Tot gauw bij BOEL bazaar!
ma - gesloten | di t/m za 10h - 18h | zo 12h - 17h
Volg ons ook op:
facebook instagram linkedin website email 
MailPoet