BOEL bazaar weekly
BOEL WEEKLY, voor je wekelijkse dosis inspiratie
GEZOCHT_ (2)
OEI, IK GROEI! 😳

BOEL groeit zo hard dat we amper aan achterstalligheden toekomen. Vanzelfsprekend willen we er niemand mee lastigvallen, maar het moet wel gebeuren! En dat blijkt een uitdaging als je 6 dagen per week geopend bent...

Daarom zijn we van dinsdag 22 t/m donderdag 24 oktober gesloten. Zodat we voor én achter de schermen orde op zaken kunnen stellen en onbevangen doorgroeien met iedereen die bij BOEL betrokken is. Op vrijdag 25 oktober zijn we weer vanaf 10h geopend met een lekker bakkie koffie van de zaak.

Heel graag tot dan en bedankt voor je begrip!
Add a heading (15)

KUNST IN OKTOBER

Elke maand bieden we exposure aan een viertal lokale kunstenaars en fotografen. Tot en met eind oktober zijn de werken van de volgende makers nog te zien en te koop bij BOEL:
Vanaf 1 november is er een compleet nieuwe kunstcollectie te bewonderen!
Kunstwissel boel bazaar Den Bosch expositie
makersmiddag boel bazaar den bosch

MEET THE CREATIVES!


BOEL huisvest inmiddels ruim 50 lokale makers, kunstenaars en fotografen. Op zaterdag 26 oktober tussen 12h en 17h laten ze niet alleen hun gezicht, maar ook hun werkwijze zien bij BOEL. Kom langs en laat je inspireren, stel vragen en leer van de meesters.

Je kunt ook werk op maat laten maken en je inschrijven voor creatieve wokshops.

Mede namens de makers: heel graag tot zaterdag!

De toegang is gratis.
Bossche Bollenmiddag Boel bazaar

OETELDONKERS!


In samenwerking met Oetel Jeske, Kubo Produkties en GoeiSpul van De Werkcarrousel 's-Hertogenbosch organiseren we op zondag de enige echte Bossche Bollenmiddag. Het belooft een gezellige boel te worden met Oeteldonkse muziek, lekkere hapjes van Zonder Zonde en veel voordeel.

JESKES
We zijn er trots op dat de mooie, duurzame uniformjassen van Oetel Jeske dit jaar exclusief te koop zijn bij BOEL. Alle jassen zijn afkomstig van defensie en van een uitstekende kwaliteit. Ideaal voor de koukleum tijdens de op- of intocht! Naast gepimpte en 'kale' jassen is er een breed scala aan betaalbare emblemen, sjaals, erekoorden en andere accessoires van Oetel Jeske verkrijgbaar bij ons.

BONUS: tijdens de Bossche Bollenmiddag krijg je bij aankoop van een Oeteljeske een gratis rugembleem!

BOSSCHE BOLLEN GALORE
Wist je dat onze wereldberoemde lokale delicatesse tegenwoordig een eigen (calorie-arme) productlijn heeft? Sindskort is de complete Bossche Bollencollectie van Kubo Producties verkrijgbaar bij BOEL. Denk aan sokken, mokken, servetten, kerstballen, shoppers, magneten en sleutelhangers.

BONUS: tijdens de Bossche Bollenmiddag maak je kans op 1 van de 3 Bossche Bollen kadopakketten t.w.v. € 36,50. Meld je aan voor de tombola en wie weet, neem jij zo'n leuk pakket mee naar huis.

WORSTENBROODJES
Ook nieuw in het assortiment van BOEL zijn de ambachtelijke worstenbroodjes en soepen van GoeiSpul, een initiatief van
De Werkcarrousel 's-Hertogenbosch voor mensen met een (arbeids)beperking. Daarnaast maken deze kanjers de leukste woonaccessoires van sloophout, zoals kistjes en klokken. Deze zijn eveneens te koop bij BOEL.

BONUS: tijdens de Bossche Bollenmiddag koop je 4 verrukkkelijke worstenbroodjes van GoeiSpul voor slechts 5 euro.

Wij zeggen: kom gezellig langs op zondag 27 oktober tussen 14h en 17h op het Hinthamereinde 6 - 8 (voormalige Aziatische supermarkt). De BONUSSEN gelden alleen tijdens de Bossche Bollenmiddag, dus doe er je voordeel mee!

P.S. PIN ONLY!!!
Insta visuals BOEL (36)

BOEL GOES AFRICA!


De gehele maand november staat in het teken van Afrika bij BOEL. Met kunst & curiosa, muziek, eten & drinken, lezingen etc. Heb jij ook 'iets' met Afrika en lijkt het je leuk om anderen te inspireren tijdens de themamaand, stuur dan een e-mail naar info@boel.nl.
BOEL FB EVENT COVER (60)

MAAK JE EIGEN MINI-TUINTJE!

Op woensdag 6 november van 10h tot 11.30h organiseren we in samenwerking met Greenbar een workshop gerecycled terrarium maken bij BOEL. Onder het genot van een lekker theetje of koffietje laten we een aantal voorbeelden zien en vertellen we je van alles over afwatering, grondsoorten & voeding, zodat het je mini-tuin aan niets zal ontbreken. Daarna ga je op zoek naar de perfecte glas/plantcombinatie voor jou. Je kiest een mooi glas en dan komt het leukste: planten selecteren! Lees meer...
Copy of GEZOCHT_

BEN JIJ ONZE NIEUWE CULINAIR PARTNER?

BOEL bazaar is een multi-creatieve concept store. Naast shops-in-shop met unieke kadootjes van lokale makers vind je er wisselende exposities van opkomende fotografen en kunstenaars, vintage & curiosa, een podium voor optredens, workshops (en betaalbare ruimtes die je daarvoor kunt huren), flexwerkplekken, een leer- en werkpark i.s.m. stichting Voor Elkaar Aan De Slag (VEADS) en...(h)eerlijk eten & drinken voor een schappelijke prijs.

Voor het laatste zijn we op zoek naar een nieuwe culinaire partner die het instore foodconcept wil vormgeven en uitbaten.

ONZE ‘IDEALE’ CULINAIR PARTNER
- Is een ambitieus en creatief persoon/duo óf een sociaal-maatschappelijke instelling/ondernemer gericht op talentontwikkeling van jongeren of mensen met een (arbeids)beperking, zoals Brownies & Downies en In de Roos.
- Droomt van een eigen restaurant, maar heeft niet het vermogen om zelf een pand te huren
- Ziet het als een uitdaging om een vernieuwend instore food concept op de kaart te zetten
- Heeft ervaring als horecachef
- Is bekend met hygiënecode HACCP
- Is creatief, innovatief, sociaal én commercieel
- Kan/wil ook vega(n) koken
- Is zelfstandig of heeft de ambitie om zelfstandig chef te worden.

Bij BOEL bieden we je de kans om tegen zéér gunstige voorwaarden en met weinig financieel risico je droom te verwezenlijken. Je start als het ware je eigen 'toko' binnen BOEL. Interesse? Mail naar info@boel.nl voor meer informatie of bel Monique: 06 – 51523405.
Wunderstoff fusion band try out boel bazaar

A BAND IS BORN!

De nieuwe fusion band Wunderstoff! speelt op zondag 3 november van 14h tot 17h een try-out bij BOEL!

Meet the band:

Thom Kooijmans - sax
Geert Hurenkamp - toetsen
Ferd Berger - gitaar
Patrick Eijdems - slagwerk
Jan Bijlaart - bas

Ze spelen de allervetste grooves van toen en nu, dus dat wordt genieten. Be there or be square!

Gratis entree.
Tot gauw bij BOEL!
Volg ons ook op:
facebook instagram linkedin website email 
MailPoet