BOEL bazaar weekly
BOEL WEEKLY, voor je wekelijkse dosis inspiratie
Add a heading (15)

KUNST IN OKTOBER

Nieuwe maand, nieuwe kunst in de kiet!

Elke maand bieden we exposure aan een viertal lokale kunstenaars en fotografen. In oktober zijn dat:
De creaties van Karen, Daniëlle, Arno en Ingeborg zijn de gehele maand oktober te bezichtigen en te koop bij BOEL. Openingstijden: ma - gesloten, di t/m za van 10h tot 18h, zo van 12h tot 17h. Lees meer over de kunstwissel
Kunstwissel boel bazaar Den Bosch expositie
chef gezocht boel bazaar

BEN JIJ ONZE NIEUWE CULINAIR PARTNER?

Voor dinsdag t/m zaterdag

Vorige week hebben BOEL en SylSoulFood afscheid van elkaar genomen. De afgelopen 4 maanden heeft ze veel mensen met een voedselintolerantie laten genieten van (h)eerlijk eten bij BOEL. Blijf deze 'lady on a mission' zeker volgen op o.a. Facebook en Instagram!

Daarnaast gaat KAAT van Appelblauwzeegroen (kookt vega/n op dinsdag bij BOEL) vervroegd met zwangerschapsverlof, dus we zijn met spoed op zoek naar een nieuwe culinair partner in de keuken. Droom jij van een eigen restaurant, maar heb je niet het vermogen om een duur pand te huren? Bij BOEL bieden we je de kans om tegen zéér gunstige voorwaarden en met weinig financieel risico je droom te verwezenlijken. Interesse? Check onze wensen hieronder en stuur een mail naar info@boel.nl of bel Monique: 06 - 51523405.

Ps. Het mogen ook 2 chefs zijn die de dagen (dinsdag t/m zaterdag) onderling verdelen.
chef gezocht boel bazaar
Boel bazaar jazz jam session
Omdat de BOEL JAZZ summer sessions zo goed zijn ontvangen, zetten we de jamsessies door! Op zondag 13 oktober a.s. kan je weer losgaan op het podium bij BOEL. Samen met Nick van der Schoot (piano) en Jan Bijlaart (bas) en vele anderen. De samenstelling varieert, dus neem je instrument mee en kom jammen, zingen of luisteren! Van 14h tot 17h. De toegang is gratis.

Lees meer over de BOEL JAZZ jam session

En check in op FB!
BOEL bazaar jam session
Add a heading (25)

NIEUW & EXCLUSIEF BIJ BOEL: MAGIC CUPCAKES


HALLELUJA, WE'RE IN CUPCAKE HEAVEN!
Sinds deze week zijn we official supplier van de magische cupcakes van Magic Cupcake Bakery! Houd Linde in de gaten, want ze is Den Bosch' Next Cupcake Queen. Ze verzorgt ook theatrale kinderfeestjes en maakt cupcakes op maat. Liever eerst proeven? Haar cupcakes zijn exlusief verkrijgbaar bij BOEL voor slechts € 2,50 per stuk. Een lust voor het oog en een streling voor de tong. Heerlijk voor bij onze biologische EARTH bonenkoffie en thee à € 1,50. Cupcakes op maat bestellen? Bel Linde: 06-42736669.
Magic Cupcake Bakery BOEL bazaar
Add a heading (26)

GEZOCHT: DESIGNERS M/V

Wil jij kans maken op je eigen productlijn bij BOEL? Stuur dan vóór 5 november een ontwerp naar info@boel.nl. Dit mag van alles zijn: kunst, graphic design, illustraties, poëzie, inspirende quotes etc. Doe mee en wie weet, ligt jouw designer collection (bestaande uit o.a. tote bags, kaarten en posters) binnenkort in de schappen bij BOEL. Je strijkt niet alleen met de eer, maar krijgt ook een percentage van de omzet. Te gek, toch?

We zien je ontwerp met nieuwsgierigheid tegemoet!
Design Contest BOEL bazaar
Tot gauw bij BOEL!
Volg ons ook op:
facebook instagram linkedin website email 
MailPoet