BOEL bazaar weekly
smurfenfeest Boel bazaar den bosch

NAH AWARENESS DAY: SMURFENFEEST

BOELgondisch - culinair festijn voor minima - is amper achter de rug of het volgende ideële evenement staat alweer op stapel bij BOEL. Op zondag 29 september van 14h tot 17h vieren we de 44ste verjaardag van onze dierbare vrijwilliger Marco, kunnen kinderen zich uitleven en vragen we tevens aandacht voor NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) tijdens het NAH Awareness Day: Smurfenfeest! Met muziek, spelletjes, film, schminken, een grabbelton, verkleed als smurf op de foto en blauwe cupcakes van Zonder Zonde versieren. Een feest voor jong en oud! Kom je ook? De toegang is gratis.

Lees het verhaal van Marco...
Posters Den Bosch Huub Smits en Mark van den Heuvel Boel bazaar

UNIEKE BOSSCHE POSTERS BIJ BOEL

Fotografen Mark van den Heuvel en Huub Smits brengen 's-Hertogenbosch op geheel eigen wijze in beeld. Het leuke is dat ze allebei een betaalbare postercollectie presenteren bij BOEL. Dus ook als je wat minder te besteden hebt, kan je hun fantastische werk in huis halen. Te gek, toch?
Huub Smits Fototypo Bossche fotografie posters Boel bazaar
Bij de opening in juni hadden wij de primeur: de succesvolle expositie van Huubs 'Letterheads': typografische portretten (gemaakt van wrijfletters) van de 3 grote meesters Vincent van Gogh, Rembrandt van Rijn en Jheronimus Bosch. De Letterheads zijn nog altijd verkrijgbaar bij BOEL. Daarnaast verkoopt Huub Bossche ansichtkaarten, zijn beroemde Bossche verjaardagskalender en diverse originele foto's op o.a. dibond en triplex bij ons. En sinds kort zijn er ook posters (50 x 70 cm) van zijn meest populaire foto's voor slechts € 19,95 te koop bij BOEL. HEBB0N!
Mark van den Heuvel posters 's-Hertogenbosch Boel bazaar
Mark van den Heuvel (Geldrop, 1982) groeide op in ’s-Hertogenbosch, maar woont tegenwoordig in Zweden waar hij samen met zijn vrouw galerie / concept store Jimena runt. Na een roerige school- en werktijd besloot Mark zich uiteindelijk volledig te richten op zijn grote passie: fotografie. Zijn debuut, ‘The Ego Has Landed’ en de polaroid-serie met oude film verkochten in rap tempo uit. Marks originele foto's zijn o.a. te koop bij The Arts, maar bij BOEL zijn 6 foto's uit zijn serie 's-Hertogenbosch verkrijgbaar in postervorm (50 x 70 cm). Voor slechts 15 euro per stuk. En ze gaan hard!
Pubquiz Boel bazaar

BOEL PUBQUIZ

Op zondag 6 oktober gaan we pubquizzen bij BOEL!

Ben jij een vleesgeworden encyclopedie (lees: betweter), meld je dan aan met een team van minimaal 2 en maximaal 6 personen. In 9 rondes testen we je kennis van algemene zaken, maar ook die van muziek, geschiedenis, kunst, film, 's-Hertogenbosch en Oeteldonk.

Als je écht slim bent, stel je een gevarieerd team samen van heren, dames en kinderen vanaf 12 jaar. Deelname kost 5 euro p.p. (incl. 1 non-alcoholisch drankje). Het maximum aantal deelnemers is 30, dus HUP HUP!

BESTEL KAARTJES
Pubquiz Boel bazaar
Add a heading (1)

WINACTIE KLM URBAN TRAIL DEN BOSCH

De KLM Urban Trail Den Bosch is een razend populair loopconcept in Nederland waarbij je de binnenstad op een sportieve en unieke manier ontdekt! Geen afgesloten rechte wegen, maar een verkenningsloop door gebouwen, theaters, stadions, hotspots en steegjes en na afloop samen gezellig wat eten, drinken en je ervaringen delen. En op zondag 29 september a.s. is het weer zover.

BONUS: je rent dit jaar niet alleen dwars door BOEL, we mogen ook een aantal gratis deelnamebewijzen weggeven!

Dus ben je een runner, wil je Den Bosch op een te gekke manier leren kennen én gratis deelnemen? Stuur dan vóór woensdag 25 september a.s. een mailtje naar info@boel.nl met een geinige motivatie. We houden namelijk wel van een grapje bij BOEL :) Vermeld s.v.p. ook je telefoonnummer.

De winnaars krijgen uiterlijk donderdag 26 september bericht per mail en/of telefoon.

Zet 'm op, kanjer!
Urban Trail FB
Dag van de Dialoog Boel bazaar Den Bosch
'DE KUNST VAN HET SAMENLEVEN: VRIJHEID'

Voor de 10e keer de Dag van de Dialoog! De behoefte aan dialoog is en blijft groot. Fijn dat ook dit jaar honderden inwoners uit Den Bosch en omstreken de mogelijkheid krijgen om met elkaar in dialoog te gaan. De Dag van de Dialoog vindt plaats op 5 en 7 november 2019.

De Dag van de Dialoog brengt mensen met verschillende achtergronden met elkaar in gesprek. Iedereen kan deelnemen. Je gaat aan tafel met maximaal acht personen. Samen ga je in dialoog; op een respectvolle, openhartige manier maak je kennis, luister je naar elkaars verhaal en ga je met nieuwe ideeën en inzichten naar huis. Laat je droom horen en bespreek met anderen hoe dromen werkelijkheid kunnen worden.

Ook BOEL neemt deel aan de tiende editie en wel op dinsdag 5 november van 18h tot 20.30h. Na een gezamenlijke maaltijd gaan we met elkaar in gesprek over het thema 'DE KUNST VAN HET SAMENLEVEN: VRIJHEID'. Praat je mee?

Deelname is gratis, maar meld je wel even aan op www.s-hertogenboschindialoog.nl
Dag van de Dialoog Boel bazaar
Flexibele ateliers BOEL bazaar
Naast flexwerkplekken (neem je laptop mee, gebruik Free Wifi, drink lekkere biologische koffie/thee voor € 1,50 en geniet van (h)eerlijke lunchgerechten en taartjes voor weinig) overwegen we flex-ateliers te realiseren bij BOEL. Voor lokale kunstenaars die:

a. zich geen eigen atelier kunnen permitteren;
b. kunst maken combineren met een baan of studie;
c. niet graag alleen werken en/of willen verbinden met andere makers;
c. willen creëren en verkopen op één plek.

Het gaat om kleine open atelierruimtes (we denken niet graag in hokjes), die je middels een abonnement kunt huren. Interesse? Stuur een mailtje naar info@boel.nl en vermeld daarin jouw discipline (schilderkunst, keramiek, fotografie etc.), hoeveel m2 en welke faciliteiten je nodig hebt en wat je maximale budget per maand is. Wie weet, kan jij binnenkort aan de slag bij BOEL!

BOEL FB EVENT COVER (4)
Tot gauw bij BOEL!
Volg ons ook op:
facebook instagram linkedin website email 
MailPoet