BOEL bazaar weekly
De WEEKLY die je niet wilt missen, omdat er nu eenmaal een boel gebeurt bij BOEL!
Ben van den Dungen Boel jazz

LAATSTE JAZZ SUMMER SESSION MET BEN VAN DEN DUNGEN!

Oh yeah, folks. We hebben een primeur! Op zondag 8 september a.s. van 14h tot 17h organiseren we de laatste BOEL JAZZ summer session. En we krijgen hoog bezoek van niemand minder dan Ben van den Dungen! Het belooft dus een te gekke afsluiting van het jazz-zomerseizoen te worden.

Ben gaat je verwennen met zijn virtuoze blaaspartijen en nadien is er ruimte om zelf je podium (misschien zelfs met hem samen) te pakken. Dus neem je instrument mee en kom jammen. Of zingen. Of luisteren.

Backline: Nick van der Schoot, Jan Bijlaart en Patrick Eijdems. Een piano, basgitaar en drumkit zijn dus aanwezig. Andere instrumenten dien je zelf mee te nemen. Dus blazers, violisten, contrabassisten, vibrafonisten, zangers en zangeressen: COME OUT & PLAY!

De toegang is gratis.

P.s. grote kans dat de BOEL Jazz sessions worden hervat in het najaar. Daar denken we nog over na...
BOEL bazaar kunstwissel

EXPO VANNELLEKE ILLUSTRATIES & ATELIER TRIPLE ART

Elke maand bieden we met de kunstwissel exposure aan talentvolle lokale kunstenaars en fotografen. In september presenteren Erik van de Wiel en Nelleke Dortmans hun creaties bij BOEL. En neem ook eens een kijkje in hun shops-in-shop!


Erik van de Wiel – Atelier triple art
Beeldende kunst – fotografie – muziek


OFFICIËLE OPENING: ZATERDAG 7 SEPTEMBER OM 13.30H (GRATIS ENTREE)
Erik van de Wiel (1963) woont en werkt al jarenlang in zijn geboorteplaats ’s-Hertogenbosch. Op alle vlakken van de (beeldende) kunst is hij op zoek naar evenwicht, zonder het spontane uit het oog te verliezen. Zijn ogenschijnlijk eenvoudige creaties hebben vaak een hele wandeling achter de rug. Vaak wordt hij geïnspireerd door voorwerpen die hij vindt of koopt bij kringloopwinkels en op rommelmarkten. Sinds begin 2015 beplakt hij steeds meer werken met voorwerpen als hout, speelgoed, oud metaal, touw of ijzerdraad. Ook werkt hij tegenwoordig aan (kleine) ruimtelijke objecten, wederom met tweedehands materiaal. In de fotografie verkent Erik zijn grenzen, bijvoorbeeld met behulp van mixed media. Zo hoogt hij o.a. foto’s op met verf, potlood en stift. Hierdoor krijgt de oorspronkelijke foto een heel ander karakter. Daarnaast is hij ook actief als muzikant. Lees meer over Erik...
Erik van de Wiel Atelier Triple Art kunstwissel Boel bazaar

Nelleke Dortmans - VanNelleke Illustraties
Natuurlijke illustraties


Nelleke Dortmans is het gezicht achter VanNelleke Illustraties. Ze is 34, woont in het ‘s-Hertogenbosch en heeft haar passie voor illustreren met de paplepel ingegoten gekregen door haar vader.

Als beeldend therapeut werkt Nelleke met mensen met een licht verstandelijke beperking, waarbij ze alle mogelijke creatieve materialen inzet om hen weer dichter bij zichzelf te brengen en tot bloei te laten komen. Haar kracht hierbij is haar oog voor detail en het vermogen om de persoon in al zijn facetten de ruimte te geven.

Ook bij het illustreren is het voor Nelleke de uitdaging om de waarde van iets prachtig fragiels uit te vergroten en volledig tot zijn recht te laten komen. Haar inspiratie haalt ze met name uit de natuur met een vleugje vintage. Lees meer over Nelleke...
VANNELLLEKE illustraties kunstwissel Boel bazaar
Boelgondisch Boel bazaar

MUZIEK EN VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Volgende week is het zover: BOELgondisch - culinair festijn voor minima - bij BOEL. Mede dankzij de financiële steun van Stichting 1184 en de vele donaties van zowel bezoekers als bedrijven kunnen we op 13, 14 en 15 september bijna 70 minderbedeelde stadsgenoten een (h)eerlijk buffet voorschotelen. Bedankt daarvoor!

GEZOCHT: helpende handen, muziek en/of animatie.
Op vrijdag 13 september en zondag 15 september verzorgen Nick van der Schoot en Theaterkoor Tot&Met de muzikale omlijsting. Voor zaterdag 14 september zoeken we nog een vrolijke noot. Vind jij het leuk om die dag tussen 16h en 18h onbezoldigd je kunsten te vertonen? Graag!

Verder zoeken we voor alle dagen (van 15:15h tot 18:30h) enkele vrijwilligers die willen helpen in o.a. de bediening en afwas. Meer info en aanmelden: info@boel.nl.

EEN BOEL DANK!
Boelgondisch boel bazaar
Flexwerken BOEL bazaar
Werk je als ZZP'er en zoek je een fijne flexwerklocatie in het centrum van Den Bosch? Je bent van harte welkom bij BOEL! Neem plaats aan het barretje met uitzicht op de Zuid-Willemsvaart of aan de grote tafel waar je omringd wordt door groen en kunst. Naast free wifi serveren we koffie/thee/fris à € 1,50 en (h)eerlijke lunchgerechten van van Syl, Kaat & Soraya. Ook vega(n)! Het menu is elke dag anders, dus laat je verrassen of volg ons op Facebook en Instagram voor een dagelijkse update.

Onze openingstijden zijn: ma – gesloten, di t/m za 10h – 18h, zo 12h – 17h.
Flexwerken BOEL bazaar
BOEL bazaar

MENS, ERGER JE NIET!

Elke zondagmiddag tussen 12h en 17h kan je bij BOEL terecht voor een potje Scrabble, Stratego, Triviant of Mens Erger Je Niet. Even lekker oldskool 'gamen' en socializen met je gezin of vrienden. Heerlijk, toch? Wij hebben de bordspellen en allerlei lekkers op de kaart. Zorg jij voor medespelers? Top!

Spelletjesmiddag BOEL bazaar Den Bosch
Tot gauw bij BOEL!
Volg ons ook op:
facebook instagram linkedin website email 
MailPoet