Nieuwsbrief header
De WEEKLY die je niet wil missen. Omdat er nu eenmaal een boel gebeurt bij BOEL bazaar.
4
Allereerst onze excuses voor de verlate WEEKLY. Maar er is dan ook weer een heleBOEL gebeurd de afgelopen week!
2

STREET ARTWORK DONE!

Wij zijn bijvoorbeeld onwijs blij met de mural gemaakt door onze vriend Peter van Hout alias Tcha Grafitti. Stel je er een beeldschone Petrof piano en DJ booth bij voor en je begrijpt waar BOEL voor staat: eclectic = fantastic! Waarom in hokjes denken als je elkaar kunt verrassen, inspireren en helpen met hetgeen jij niet kan en andersom? BOEL is geen concept store, maar een markt & maakplaats waar niks of niemand te gek is. Of juist wel ;)

Zoek jij (ondernemende creative op welk gebied dan ook) een toffe plek in het centrum van Den Bosch waar je met een geringe investering werk kunt maken van jouw werk? En geloof je net als wij in kruisbestuiving tussen uiteenlopende disciplines? Aarzel dan niet en mail naar info@boel.nl. We zijn benieuwd naar je ideeën en aspiraties!
BOEL bazaar huurcontract
Q-moodz vintage audio records DJ gear

DJ LEEN / Q-MOODZ

Elke keer als een creatief ondernemer een huurcontract tekent bij BOEL is er sprake van een feestje. Omdat we samen een avontuur aangaan, waarin we allebei geloven. Het liefst leggen wij elk 'tekenmoment' vast, maar dat lukt helaas niet. Neemt niet weg dat we binnenkort iedereen persoonlijk gaan voorstellen op de nieuwe website (in de maak), onze social kanalen en via de WEEKLY.

Vintage audio, records & DJ gear

Welkom DJ Leen Guyt! Leen gaat net als wij een spannend avontuur tegemoet. Hij opent namelijk een shop in vintage audio, records & DJ gear bij BOEL. En vanzelfsprekend zal hij zo nu en dan achter de draaitafel te vinden zijn. Wij zijn bijzonder in onze nopjes met de komst van Leen. Hoe meer muzikale geesten in da house, hoe beter! Kijk voor meer info over Leen op zijn website.
1
gevelbelettering BOEL

GEVELBELETTERING: CHECK!

Vriend, huurder en huisschilder Benjamin Simonis heeft vandaag de gevelbelettering in orde gemaakt. Een secuur werkje waar hij heer en meester in is. Ben heeft ook beide gevels opgeknapt, de binnenzijde van de entree geschilderd en alle deuren in het pand gerenoveerd en gelakt. Mocht je nog een professionele (decoratie)schilder zoeken: Ben is je man!

.
Cachoggi Art Bijoux

Wij zijn maar wat blij met Ben en zijn lieve vrouw Charita, die onlangs Venezuela ontvluchtten en berooid aankwamen in Nederland. Samen maken ze waanzinnig mooie boho sieraden voor dames én heren (Cachoggi Art Bijoux) die je binnenkort kunt bewonderen bij BOEL. Met de verkoop houden ze Venezulaanse makers aan het werk, die gebukt gaan onder de politieke crisis. Jij een mooi sieraad, zij een kans op een betere toekomst. Fantastisch, toch?
BOEL jazz
BOELbazaar_A2_JAZZ_druk

SAVE THE DATES FOR BOEL JAZZ!

Op de zaterdag- en zondagmiddag van Jazz in Duketown '19 presenteren we een BOEL JAZZ met jonge en jongbelegen kopstukken uit de Bossche jazzscene. De entree op zaterdag is gratis en op zondag € 1,50 (inclusief drankje) omdat het Eerste Pinksterdag is. We schenken overigens geen alcoholische dranken, maar wel heerlijke alternatieven! Je vindt de events ook op Facebook. Leuk als je komt!
BOEL bazaar shops
Shops Boel bazaar

START JE EIGEN SHOP OF ATELIER BIJ BOEL BAZAAR

Wil jij ook met weinig financieel risico en een boel benefits je eigen shop of atelier starten bij BOEL bazaar? Het kan al vanaf 25 euro per maand! Check de voorwaarden en tarieven op de site, maar beter mail je naar info@boel.nl voor een afspraak op locatie. Er is meer mogelijk dan je denkt! Bij BOEL is namelijk niks of niemand te gek. Of juist wel :)
See you next week!
Volg ons ook op:
facebook instagram linkedin website email 
MailPoet