Nieuwsbrief header
De WEEKLY die je niet wil missen. Omdat er nu eenmaal een boel gebeurt bij BOEL bazaar.
work in progress BOEL
Counter BOEL

TEGELTJESWIJSHEID

Deze week staat in het teken van meters maken. Met fantastische professionals en behulpzame lieverds. Voor de counter lieten we ons inspireren door Four Hundred Rabbits. De voegen worden dus roze. Onze vrienden Arno en Piet raakten geïnspireerd door Pipi Langkous: "Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." Bij de keuken komt eenzelfde counter, maar dan met een groene voeg. Een pittige klus, die door geliefden met liefde wordt uitgevoerd. Wat een rijkdom! ♥
BOEL bazaar huurcontract
Insta visuals BOEL (10)

SYLSOULFOOD

Elke keer als een creatief ondernemer een huurcontract tekent bij BOEL is er sprake van een feestje. Omdat we samen een avontuur aangaan, waarin we allebei geloven. Het liefst leggen wij elk 'tekenmoment' vast, maar dat lukt helaas niet. Neemt niet weg dat we binnenkort iedereen persoonlijk gaan voorstellen op de nieuwe website (in de maak), onze social kanalen en via de WEEKLY.

Mind, body & soul

Met blijdschap en trots stellen wij in ieder geval aan je voor aan: Sylsoulfood. Sylvana biedt eetoplossingen voor je Mind, Body & Soul. Ze maakt de lekkerste gerechten voor mensen met een voedselbeperking, maar ook voor vegetariërs en veganisten.
.
Met ingang van 1 juni kan je van woensdag t/m zaterdag genieten van Sylvana's heerlijkheden. Dat wordt smullen geblazen bij BOEL! 😋


3
Perzisch tapijt

PERZISCHE KLEDEN

Omdat we onmogelijk 500m2 betonnen vloer kunnen bedekken maar de boel wel gezellig willen inrichten, zijn we op zoek naar een aantal grote, Perzische kleden. Het mogen gerust (aftandse) oudjes zijn. No problem. Heb jij er een over die we voor niets of voor weinig kunnen overnemen? Yes, please!

Mail naar info@boel.nl of bel Lonneke: 06 173 40 887. DAAAAAAAAAAAAAAAAAANK!
Join in BOEL bazaar
5

START JE EIGEN TOKO BIJ BOEL BAZAAR

Wil jij ook met weinig financieel risico je eigen 'toko' of galerie starten bij BOEL bazaar? Je huurt al vanaf 25 euro per maand shop,-.of exporuimte. Check de voorwaarden en tarieven op de site of mail naar info@boel.nl als je iets bijzonders wilt bespreken. Hopelijk ziet iedereen jouw creaties tijdens de opening op vrijdag 7 juni?
See you next week!
Volg ons ook op:
facebook instagram linkedin website email 
MailPoet