Nieuwsbrief header
De WEEKLY die je niet wil missen. Omdat er nu eenmaal een boel gebeurt bij BOEL bazaar.
1
Nieuwsbrief visuals (7)

WITTE WEL WITTE NIE

Herinner je je nog het roze plafond? Heel leuk, maar we gaan toch voor een witte basis met verrassende accenten. Liever focussen we op de inhoud; de shophouders en andere creatief ondernemers die bij ons ruimte huren. Zij zorgen namelijk grotendeels voor de kleur bij BOEL bazaar. Het voorste gedeelte is inmiddels wit gespoten. Met uitzondering van de 15e eeuwse balken, want die blijven uiteraard onaangetast. De rest volgt komende week.

Wil jij ook kleur geven aan BOEL bazaar met jouw creatieve product of dienst en betaalbaar (starten met) ondernemen? Stuur dan een mail naar info@boel.nl of bel Monique: 06 – 515 23 405.
2
8

KUNSTWISSEL

BOEL bazaar biedt ook een podium aan (beginnend) fotografen en kunstenaars. Wil jij je werk presenteren aan een groot publiek? Meld je dan aan voor de kunstwissel. Gedurende een maand kan je gratis exposeren. In ruil vragen we een commissie van 25% van elk verkocht werk. Verkoop je niets, dan betaal je ook niets. Al gaan we daar natuurlijk niet van uit. De kunstcollectie wisselt elke maand. Zo houden we de boel levendig en kunnen we zoveel mogelijk makers exposure bieden.

3
3

EZELS

Voor de kunstwissel in onze 'Art Cellar' (kunstkelder) zijn we naarstig op zoek naar tweedehands schildersezels op poten. Staat er een bij jou te verstoffen op zolder? Wij zijn er blij mee! Ons budget is beperkt, dus bruikleen is ook fijn. Gebruikerssporen zijn geen probleem. Vinden we juist mooi! Heb je een ezel in de aanbieding of wil je meer weten over de kunstwissel, stuur dan een mailtje naar info@boel.nl. Thanx!
4
Nieuwsbrief visuals (8)

BOEL URBAN ART

Wat hebben de nu nog lege muur bij het podium en Tcha Graffiti gemeen? Street art!
In het dagelijks leven is hij docent op het voortgezet onderwijs. In zijn vrije tijd is Peter van Hout graffiti artist, drummer en die hard supporter van FC Den Bosch. Voor BOEL ontwerpt hij een speciale master piece, die je binnenkort kan bewonderen. Foto's en video's van het maakproces volgen te zijner tijd.
See you next week!
Volg ons ook op:
facebook instagram linkedin website email 
MailPoet