Nieuwsbrief header
De WEEKLY die je niet wil missen. Omdat er nu eenmaal een boel gebeurt bij BOEL bazaar.
1
Het is zover! Op vrijdag 7 juni om 10h openen we offcieel onze deuren op het Hinthamereinde 6- 8 in 's-Hertogenbosch. A dream come true voor ons, sociaal onderneemsters Lonneke Voets en Monique Bredeveld, en vele andere creatives.

GRATIS KOFFIE, THEE EN VERSNAPERING
Vanaf 10h ben je welkom om, met een gratis kop koffie of thee en een versnapering van chef Sylsoulfood, BOEL te ontdekken. Maak kennis met de bijzondere creaties van de vele creatief ondernemers, makers, kunstenaars en fotografen, vintage, brocante, ambachtelijke producten, heerlijke en verantwoorde lunchgerechten, goede koffie en thee, flexwerkplekken, het podium (voor muziek, lezingen etc), de workshopruimte etc. etc. We heten niet voor niets BOEL bazaar, want er gebeurt een boel bij BOEL! Feitelijk bieden we ruimte aan alle creatieve disciplines.

Come in, we're awesome! :)

P.s. om 15h sluiten we de deuren voor het besloten openingsfeest van 16h tot 19h. Maar op zaterdag zijn we weer om 10h geopend met van 15h tot 17h Boel Jazz: Fantastic 4 Quintet en op zondag BOEL JAZZ: Jelle & Co ft. Gijs Dijkhuizen.

We kijken naar je uit! ♥
BOEL bazaar opening
fair food Boel bazaar

GEZOND EN ONBEZORGD LUNCHEN

Naast Sylvana van SylSoulFood, die wo t/m zaterdag van 10h tot 17h de (h)eerlijkste lunchgerechten maakt, serveert hobbychef Soraya van Zonder Zonde elke zondag van 12h - 17h yummie vega & vegan snacks bij BOEL. Ook to go!
Soraya Zonder Zonde vega en vegan snacks
4

LEKKERFLEXEN

Wist je dat je bij BOEL ook kosteloos kunt flexwerken? Naast goede koffie en lekkere lunchgerechten serveren we free WIFI en voldoende oplaadpunten. De flexplekken zijn dus gratis. Je betaalt alleen voor de consumpties. Neem plaats aan het barretje voor het raam (met fenomenaal uitzicht!) of aan elke tafel in de ruimte. Zit de stoel lekker en vind je de tafel mooi, dan kan je ze ook oppakken en meenemen naar de kassa. Bij BOEL is namelijk vrijwel alles te koop. Sit & Sell noemen we dat.

Onze openingstijden zijn: ma gesloten, di t/m za 10h tot 18h en zo 12h tot 17h.

Tot gauw!
Flexwerken bij BOEL bazaar
27

BOEL JAZZ TIJDENS JAZZ IN DUKETOWN

Anyways, er gebeurt een boel bij BOEL bazaar. Zoals BOEL JAZZ op zaterdag 8 juni van 15h - 17h ft. Fantastic 4 Quintet en op zondag 9 juni van 15h tot 17h Jelle & Co ft. Gijsdijkhuizen. Graag tot dan!
BOELbazaar_A2_JAZZ_druk
MailPoet